CLICK!

Followers

Monday, April 9, 2012

April 9, 2012


GAYAT ~ Kalau blog ini tidak dikemas kini esok.... itu maknanya, ada kemungkinan uncle sudah  tergelincir jatuh... Doakan ya? (Hoi! Bukan doakan jatuh, lah!)

36 comments:

  1. uncle buat apa kt atas bumbung tu hehe

    ReplyDelete
  2. uncle buat apa tu??
    saya doakan uncle turun dengan selamat ye..amin!!

    ReplyDelete
  3. Apa dibuat duduk atas bumbung tu?

    ReplyDelete
  4. didoakan uncle terus sihat selalu :)

    ReplyDelete
  5. siyesly atas bumbung? buat apakah??

    ReplyDelete
  6. hahaha... saya gelak guling2 ni ...

    ReplyDelete
  7. Doakan uncle jatuh atau x jatuh..hik3..

    ReplyDelete
  8. erk.. uncle kat ats bumbung ke?

    ReplyDelete
  9. apa buat atas bumbung tu uncle?

    ReplyDelete
  10. HAHA. Sape suh naik atas sana? kehkeh :D

    ReplyDelete
  11. Berani mati uncle niee --' panjant bumbung lah pulak aishhh

    ReplyDelete
  12. Very unique posts with every posting comes with the writer's photo.

    Selamat berkenalan, bro. Kebetulan blogwalking dari Kota Kinabalu tadi.

    ReplyDelete
  13. SEKARANG MUSIM HUJAN, CHECK BUMBUNG BOCOR KE?

    ReplyDelete
  14. ambil insurans apa? pastikan yang boleh dipercayai 99.99%.

    ReplyDelete
  15. baru nak tanya doa kan utk apa..hehehee

    ReplyDelete
  16. Muahahaha... Apa ke hey nye tinggi sgt tu yeop... :)

    ReplyDelete
  17. Salam Yob,

    Kolay Gelsin , kata ucapan dlm Bahasa Turki! Semoga selamat dan diberkati yaa!

    ReplyDelete
  18. gua doakan lu selamat bro jgn risau...:)

    ReplyDelete
  19. Hok alohhh..baru nak angkat tgn berdoa. Mujur pi boh ayat yg akhir tuh.

    Hik hik hik..larikkkkkkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
  20. eh uncle ni...smpt lagi die amek gmbo kt atas tu...hati2 uncle!

    ReplyDelete
  21. uncle suka duk atas eh? *wink *wink ngeh3~

    smoga slmt smuanya..amin.

    ReplyDelete
  22. Hebat ah uncle, sampai atas bumbung bergambar! Hebat sehhh!!

    ReplyDelete
  23. nak testing terjun dari bumbung ke? hehe..

    ReplyDelete
  24. atas bumbung pown masih seempat bergambar lg? woooooo

    ReplyDelete
  25. dahulu masa kecik2 suka duduk atas bumbung
    (masa tu tak fikirpun pasal nyawa)

    ReplyDelete
  26. amboi, baiki atap ke uncle gedek

    ReplyDelete