CLICK!

Followers

Monday, April 2, 2012

April 2, 2012


Ramai orang tak tahu, dalam rumah ini, set penjagaan rambut uncle lagi banyak dari aunty punya...!

(Ramai juga orang tak tahu, uncle duduk atas jamban untuk ambil gambar ni...! Haha!)

48 comments:

  1. aik...rambut panjang pun ada pakai gel???

    ReplyDelete
  2. patotlah rambut lurus. pakai jari pon boleh

    ReplyDelete
  3. hahaa.. uncle dah bgtau.. tahulah kitorang..hahaa

    ReplyDelete
  4. alamak tersekat di skala 6 (iklan sunsilk). hehe

    ReplyDelete
  5. Habisla .. hari ini sume org sudah tau, bkn rahsia lagi. hehehe

    ReplyDelete
  6. ayu ada 1 shampoo jer..


    hahahhaha

    ReplyDelete
  7. Sekarang ramai yang dah tahu! :)

    ReplyDelete
  8. wahhh, banyaknya. barang kita pun tak banyak macam ni

    ReplyDelete
  9. tuh sunsilk conditioner tu uncle punyelah ek?

    ReplyDelete
  10. hakhak.. uncle pakai shampoo pompan yerrrrr ?? xD

    ReplyDelete
  11. eerr... lagi banyak juga dari iols punya...
    iols pun takat pakai shampoo dan conditioner aje...

    ReplyDelete
  12. Penjagaan rambut saya pon tak sebanyak niee huhuhu

    ReplyDelete
  13. Peh...susah gak tu bang nak jaga rmbt. Lelagi rmbt panjang mengurai mcm abang.

    Saya cadangkan kat abang, sila tuka getah rmbt abang yg asal ada tu je ok?

    ReplyDelete
  14. tak aci amik gambar dalam bilik air berbaju!
    wakakakaka!!

    kem salam kat untie eh!

    ReplyDelete
  15. uncle, jatuh kang...!!!!!
    hahahhaa.....

    ReplyDelete
  16. tak mustahil kalau lepas ni muka uncle pulak keluar tv & botol shampoo utk model sunsilk.. Peeeerghh

    ReplyDelete
  17. mentenen tinggi jugak uncle ni ya.

    hahaha

    ReplyDelete
  18. dah bgtau..so, taulah uncle dok atas jamban...

    wah..silky lah rambut pakai yg pink tu eh..hehehe..

    ReplyDelete
  19. uncle G..bape bajet sebelan pjagaan rambut ni..?

    ReplyDelete
  20. hahaha~ rambut kan mahkota? mesti lah jaga~ ^_^

    ReplyDelete
  21. hehehee..patutlah rambut ikal mayang!

    ReplyDelete
  22. Muahahaha.... Unkel nye lagi brg lagi byk dr kite punye, high maintenance unkel nih... Kuikuikui

    ReplyDelete
  23. mohon senonoh sikit unkel.

    ReplyDelete
  24. isk3.. banyaknye.. saya pakai syampoo jek~

    ReplyDelete
  25. mujur uncle tak pakai tudung.kalau tak mesti tudung uncle lagi banyak dari aunty..
    hehehe

    ReplyDelete
  26. bagus.tak ambik syampoo hotel.

    ReplyDelete
  27. banyak tu..makchik ada satu jer shempu....yer la kan kalau guna 3-4 rugi sbb makchik punya hairstyle ala2 komando...

    ReplyDelete
  28. tak guna minyak kelapa ke?

    kus semangat, banyak tu..

    ReplyDelete
  29. lama xconteng kat sini :)..duduk lama2 cirit birit kah?

    ReplyDelete
  30. Tonyoh ngan santan je bang.Baru takde uban.
    Ciss!Duduk kat jamban pun nak cerita.Tak senonoh.

    ReplyDelete
  31. JAGA RAMBUTLAH KATAKAN.. ROCKKKUU..

    ReplyDelete
  32. cool syampu uncle lagi banyak. haha k lagi cool tangkap gambar atas jamban :D

    ReplyDelete
  33. fair and lovely & fair and lovely?

    ReplyDelete
  34. orang kaya je pakai loreal~~keh keh~

    ReplyDelete
  35. uncle sendiri pun tak tau aku baca entri ni sambil tutup hidung!

    ReplyDelete
  36. epic nye tempat bergambar haha

    ReplyDelete
  37. baru tukar syampoo....sebab rambut dah kering asik men panas....sedey....

    ReplyDelete
  38. muahahahhaha!!!!! UNCLE DUDUK ATAS JAMBAN!!!!!!!!!!!!!! MUAHAHAHHAHAAHAHHAHHAAHH XD!!!

    ReplyDelete
  39. Rasa2nya klu bab rambut ni, mak mmg tahu..tgk rambut arrr..

    ReplyDelete
  40. lu duduk jer ke....bro lu jgn buat hal la ...

    haha!

    ReplyDelete