CLICK!

Followers

Wednesday, October 5, 2011

October 5, 2011


"Ghost films hurt society" ~ Tun Dr Mahathir Mohamed. (read HERE)

Gambar Zomba belakang tu adalah hasil karya BUJAL X menggunakan apps dari telefon bimbit berkuasa tinggi beliau.... Hadiah kreafif ini sangat berharga, terima kasih!







Terima kasih pada
1) IYRA SI RIBEN MERAH kerana mengatakan baca blog ini boleh happy. 
2)  MISS CLOUDY kerana anggap blog ini sangat kewl.
3) IJAHANS kerana senaraikan blog ini blog wajib tengok setiap hari....

Terima kasih review! Jom, group hug!!!!

130 comments:

  1. canggih sungguh henpon si bujal!

    boleh lawan pakcik mamat camnih! ;)

    ReplyDelete
  2. ai letak blog uncle gedek dalam blog list jejaka tampan

    suker tak?

    ^_^

    ReplyDelete
  3. Uncle lepas ni kalau saya buat filem, uncle kena jadi watak utama.

    henpon bujal ohsemmm.

    ReplyDelete
  4. kemain banyak peminat sekarang! keh keh~~

    ReplyDelete
  5. Eii, tak suka zombie. Nampak busuk. makan daging org. Entah apa-apa.

    ReplyDelete
  6. kalau jpe tgh mlm pasti sy cabut lari...

    p/s sy pun bila masuk blog wajib singgah blog gedek...nk tahu apa citer...kalau sy tk singgah tu mknanya sy tk buka tenet...

    ReplyDelete
  7. pergh.. scary.. teringat citer rasuk lakonan fauziah gous.. gigi tu nak sama dah dengan dia.

    ReplyDelete
  8. camtu r plak gamba nmpk mulot. ahhahaha

    ReplyDelete
  9. Wahhhh hantu ni kuat isap darah eh?

    Tanjat Boboi!!

    ReplyDelete
  10. manual kata, kalau jumpa zombi macam ni hempuk kepalanya dengan kayu baseball.

    ReplyDelete
  11. sgt cool zomba tu!. hehehe

    ni boleh guna utk cabaran Daddy ni uncle..hehehehe

    ReplyDelete
  12. Salam Yob Gedek,

    Ajernyer ya cakap orang tua tu. Terlampor banyak citer seram ni. Sampai tak jadi seram, jadi katun! Hensom gak Yob bila jadi zombie tu!

    ReplyDelete
  13. eeeeeee...seramnya muka uncle!
    konpem lepas ni ahmad idham amik uncle berlakon! heeheheee

    kadang2 terlalu banyak cerita hantu pun tak best jugak kan?

    ReplyDelete
  14. huhuhuhu..akut..akutt! =P

    ReplyDelete
  15. rambut kasi lepas baru nampak scary bro..

    pepepun Mr BujalX dah create bro dalam aksi buka mulut walaupun bukan aksi senyum... hurmmm

    ReplyDelete
  16. Seb baik muka yg tengah tu masih dalam mood macho kan..? Hehe...

    ReplyDelete
  17. Gua ingat gua ada jumpa macam ni kat jirat cina semalam malam la bro...sebijik!

    ReplyDelete
  18. eeeeee...seram la gambar zombi belakang tuh! lariiiiiii.....

    ReplyDelete
  19. uncle kelihatan super ensem dalam versi zombie!

    ReplyDelete
  20. ingatkan Bujal yang jadi hantu ...

    lama tak masuk sini...rindulah plak ... hahahahah

    ReplyDelete
  21. hehehehe
    [tak pasti apa motif saya menyeringai. sori uncle!]

    ReplyDelete
  22. wah... bujal mmg kreatif--
    dan tahniah buat uncle sebab ramai sayang dan jatuh pitam dengan blog uncle...

    ReplyDelete
  23. isk, i'm not too brave to face the true zombie in the true life..:O

    ReplyDelete
  24. pakcik! saya dah lama tak jenguk sini kan? tiba tiba masuk je tengok gambo cenggini! wah.. terkejut gak la seposen! menggerunkan laaa... hhhhuuuuuuuu....

    ReplyDelete
  25. kerut dahi gambar belakang ada 3 line..
    ok sgt klasik...3 line(atau kedut) di dahi simbol sesuatu yg tgh seram..

    thanks for the link...:)

    ReplyDelete
  26. pasni Tun M masuk blog ni mesti dia kata "blogs begin at 40 hurts society"

    hahahhaa

    ReplyDelete
  27. yeah...madam 1st commenttt....

    http://mdmlala.blogspot.com/2011/10/wordless-wednesday-12-sewel.html

    ReplyDelete
  28. kus semangat...!!! sunggoh tak suka yg di kiri dan kanan itu.. menci..!!!

    ReplyDelete
  29. aaaa ada sikit gedek, banyak darah kat gigi, sapa mangsanya tu.keh keh

    ReplyDelete
  30. Awwww

    "My heart is falling down-down-down"

    keh keh keh.

    ReplyDelete
  31. jenama henpon saya disenaraikan dalam 10 obsolete brands in 2012 oleh yahoo

    ReplyDelete
  32. bnyak tgk citer hantu jadik camni laa...

    btul kata mantan PM kta tu :)

    ReplyDelete
  33. masyarakat malaya terlalu dibodohkan media yang mencacai. (komen marah ni.)

    ReplyDelete
  34. alamakkkkk..takot nyer.....dah geget sapa tu uncle????hehehhe

    ReplyDelete
  35. erk..


    semoga berjaya menyahut cabaran daddy..go for it!(^_^)

    ReplyDelete
  36. uncle, datang tak gathering 23/10 ni. kat pandan indah je pun. jom la jom la!

    ReplyDelete
  37. Pergh!!! Gempak ah hempon Bujal X. Cuba buat muka senyum, buleh tak? Hehehe.

    Bro Gedek, orang sempoi macam lu memang disayangi ramai...

    Peh!

    ReplyDelete
  38. uwaaa.. takutnye tgk gambar tu.. haha!!~

    ReplyDelete
  39. Jadi, mana uncle gedek yang sebenar???
    saya keliru...

    ReplyDelete
  40. @kakcik

    Siap ada penambahan 'amat' di depan!

    ReplyDelete
  41. @Fara

    sundalbolong lagi terok dari zombi!

    ReplyDelete
  42. @rATu kEBaYA

    fauziah gous kening bersambong...!

    haha!

    ReplyDelete
  43. @mas saari

    ahmad idham tak nak unlce...

    muka keras je...!

    haha!

    ReplyDelete
  44. @Ijahans

    Rambot lepas nanti orang ingat pontianak!

    ReplyDelete
  45. @Bigdaddyz

    Hantu cina tampal kertas kat dahi...!

    haha!

    ReplyDelete
  46. @eMMe

    lari...?

    hantu boleh kejar la walau jalan dengkot dengkot!

    ReplyDelete
  47. @Amalina

    eh....

    kamu nak kena cekik la ni...?

    haha!

    ReplyDelete
  48. @Chik Att

    rindu punya rindu... teros jadi hantu!

    haha!

    ReplyDelete
  49. @MasZuber

    Ingat kan 'wahhhh' tu nak cakap kagum...?

    ReplyDelete
  50. @tupaimerah

    kamu bukan menyeringai...

    kamu mengilai...!

    ReplyDelete
  51. @Citarasa Rinduan

    jatoh pitam takpe....

    jangan jatoh bangkrap!

    ReplyDelete
  52. @Rtp Farra Arisha

    jangan risau....

    Zombie hanya 'true lies...!'

    haha

    ReplyDelete
  53. @kella

    Fuh!

    siap ada efek bunyi hantu tu....!

    hhhhhhuuuuuuu....!

    ReplyDelete
  54. @*SiRibenMerah

    Tiga line ti pekida ke...?

    haha

    you are welkom!

    ReplyDelete
  55. @mamaNoriz

    Kalau Tun M masuk sini, uncle PENGSAN!

    ReplyDelete
  56. @Irwan

    agaknya ada mode senyom kot...?

    tanya bujal

    ReplyDelete
  57. @Bella Bell

    dah takot apasal haha pulak.?

    nampak sangat!

    ReplyDelete
  58. @Fatin Mraz

    uncle hantu boleh terbang lah...

    lari pon tak guna!

    ReplyDelete
  59. kehkehkeh.. lepas ni boleh mintak bujal buat gambar uncle tengah senyum pulak.. ;)

    ReplyDelete
  60. siri baru citer seram ni uncle hehe

    ReplyDelete
  61. @~izan~

    Uncle nak belakon cerita komedi sesuai tak...?

    ReplyDelete
  62. nsb baik sy tgk gmbr uncle ni time ptg, kalo mlm2, pengsan sy hehe

    ReplyDelete
  63. takut nyer ...takut nyer...hahahahah

    ReplyDelete
  64. Pinjam gambo Abg Gedek ni kat sini, boleh?

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/10/uncle-seekers-ramalan-mimpimu.html

    ReplyDelete