Followers

Monday, October 24, 2011

October 24, 2011


Which one do you prefer...?  Senyum kerepot atau masam mencuka?

52 comments:

  1. why so seriussss~
    joker ckp kat aku camtu semalam

    ReplyDelete
  2. ni iklan "U nak?" tu kan???
    hahahaha...... u nak ke uncle? hihihi!

    ReplyDelete
  3. uncle gedek senyum xde la kerepot sgt...hehe

    ReplyDelete
  4. Kalau yang ni I pilih masam mencuka! :D

    ReplyDelete
  5. takmo masam2 senyum tu kan sedekah..

    ReplyDelete
  6. muka uncle tak mencuka lah, cuma senyum senyum nipis...

    ReplyDelete
  7. senyum menggoda nak jugak tp...kalau dah cam gitu biarlah masam mencuka...:)

    ReplyDelete
  8. Uncle dgn nenek sama comey

    ReplyDelete
  9. mcm lebih kurang same jek uncle! ahaha..larik~

    ReplyDelete
  10. Nak senyum uncle di dunia realiti. Tak sangka uncle pandai senyum yer. Hihi.

    ReplyDelete
  11. Tunggu nanti-nanti la kut baru pilih, pasai aku lebih prefer masam kerepot, hahaha...

    ReplyDelete
  12. Yang mana satu lebih percuma? hahahaha

    ReplyDelete
  13. saya frankly mmg x suke tgk iklan nih.. mcm dah x der model lain kann?? huhu

    nway, kat sini jer muke uncle x senyum..lam gambar gathering, manis-manis senyuman belaka!!

    :P

    ReplyDelete
  14. Salam Yob,

    Semua senyuman menarik, semua muka mencuka tak menarik!

    ReplyDelete
  15. hahaha
    senyum la uncle
    senyum kan sedekah

    ReplyDelete
  16. jawapan saya adalah C.

    Iaitu muka penuh dgn iman, hehehehe

    ReplyDelete
  17. senyum kerepot.. hehe... itu memang cute r..

    jgan marah uncle..

    ReplyDelete
  18. senyum kerepot.. hehe... itu memang cute r..

    jgan marah uncle..

    ReplyDelete
  19. ha ha ha..bijak la uncle ni..

    ReplyDelete
  20. senyum kerepot.. br mesraaaaa~

    takpe uncle.. mana2 pon okeh je.. asal ikhlas...

    ReplyDelete
  21. wpun auntie kat belakang tu senyum kerepot, tapi dia tetap nampak muda. eh~ eh~ ;p~

    senyum x perlu kata apa2 lalala~~~

    ReplyDelete
  22. masam mencuka lagi ok! tapi tambahlah sikit dengan senyuman...lagi ok! heheheee

    ReplyDelete
  23. senym kerepot pun ok..tambah plak dgngigi tinggal dua batang... =p

    ReplyDelete
  24. Bairlah senyum kerepot, janii happy!

    Tak mohlah masam2. Tak cool!

    =D

    ReplyDelete
  25. kalu yg belakang tu nak kat uncle, uncle nak jugak tak kat dia?


    erkkk.... soklan apekah ini? hahahaha

    ReplyDelete
  26. U nak?

    hahhha yg penting yg kerepot tu lagi glamorr you :p

    ReplyDelete
  27. memang memberontak sejak permohonan sy untuk jadi model iklan tu di tolak & diorang ambik makcik kerepot tu =(

    ReplyDelete
  28. saya ada gambo senyum uncle. ahahaha!!

    ReplyDelete
  29. sorry uncle... kita rasa yg belakang tu senyum seksi gila...

    p/s: jgn kecik hati ok...? cuba lagi... :P

    ReplyDelete
  30. iols lebih prefer gambo uols tersenyum manis...
    bila nak buat entry camtu eh??? :o

    ReplyDelete
  31. sentiasa senyum untuk awet muda kot..

    hepi meet u,bro.

    ReplyDelete
  32. akakakkakakkkakakakaakakaa yg masam lagi best dari yg sweet...yg masam lagi banyak vitamin dari gula2 kannn..ahahahaha ehh bukan pasal muka la pulakk kann..ahahhahaa

    ReplyDelete
  33. I'll choose..... SENYUM KEREPOT!

    ReplyDelete
  34. uncle tak nak senyum sbb takut kedut cepat!kan..kan ..kan uncle?

    ReplyDelete
  35. uncle tak nak senyum sbb takut kedut cepat!kan..kan ..kan uncle?

    ReplyDelete
  36. senyuman dia dah lebih kurang sama cam gedek. mana ada kerepot. larikkk

    ReplyDelete
  37. saye pilih muka saye lah..:D..muahaha..=='

    ReplyDelete