Followers

Thursday, October 20, 2011

October 20, 2011


I'm terribly sorry, I forgot...! Uncle 'tersandar' kat pokok tu...!
(Okay, ini lawak sengal...)







Ada 2 review mengatakan uncle ni gila...

1) AZKETOM kata uncle 'gila kamera'.   2) EYQA AMIN pulak kata uncle ni 'confident gila'. Apa-apa hal pun sebenarnya uncle ni 'gila group hug..!' Ayoh....! Haha!

61 comments:

  1. uncle hebat ooo bersandar sampai ranap pokok tu..huh!

    ReplyDelete
  2. giller cute adalah =)

    ReplyDelete
  3. uncle saya dah jadi badang.. kuat uncle saya ni ea.. heheh~~ ^^

    ReplyDelete
  4. haha..like lah uncle punya 'ayoh' tuh..

    ReplyDelete
  5. tersandar ye pokcik
    ..hahahaha.....incredible hulk sunggoh.. =p

    ReplyDelete
  6. uncle berat ek smp tumbang pokok
    haha

    ReplyDelete
  7. bukan uncle terjentik pokok tu ke?

    ReplyDelete
  8. Eleh, nak show off la tu. Nak kate die kuat mcm Superman kan?

    Hiks~

    ReplyDelete
  9. huhuuu...mcm superPak la uncle nih! heeee~

    ReplyDelete
  10. berapa lama nak kena sandar kat pokok tu sampai tumbang... 10 tahun ada?

    ReplyDelete
  11. gila punya kuat uncle nih!!...kah kah..

    ReplyDelete
  12. uncle ada aura hga pokok tu rela tumbang sendiri hahaha...

    uncle mana aci...ofcemate kite tgk uncle dia kata "eh kak hensem gak kan uncle ni"~owh mana blh puji uncle kang hbs tumbang semua pokok kat msia hehehehehe....owh jgn risau yg puji uncle tu pompuan hahahhaha...

    ReplyDelete
  13. kuatnye uncle! sandar pon boleh tumbang...hihihihihi....

    ReplyDelete
  14. haha da tumbangkan pokok lg mau snap pix...uncle mmg photogedek

    ReplyDelete
  15. saya kagum sungguh dgn uncle yg rajin meng snap gambar muka sendiri nih :p

    ReplyDelete
  16. ke pokok tu nampak uncle terus tumbang?

    ReplyDelete
  17. tolong tegakkan semula pokok tu ye uncle

    ReplyDelete
  18. gua rasa lu ada darah badang la bro...hahaha!

    ReplyDelete
  19. giler2 takpe..jgn gila :)

    ReplyDelete
  20. WUIYOO....kuatnyer ankle...ehhh uncle...

    ReplyDelete
  21. WUIYOO....kuatnyer ankle...ehhh uncle...

    ReplyDelete
  22. aiyoook, what've happened to the tree? :')

    ReplyDelete
  23. sbb asik sikit2 nak hug ..kan dah jd inkredibel hak..bersandar pokok buleh tumbang...Hukalohh!!!Hebakkk mu ni...

    ReplyDelete
  24. Alaaaa...ngaku jer lah..

    uncle kena hempap dengan pokok tu kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  25. hahahaha gelak pada kenyataan gila itu...perghh meh singgah rumah...boleh tolong tumbangkan pokok depan rumah nehhh...menyemak betul daun2 kering...akkekekekkee

    ReplyDelete
  26. ngapa lak uncle sedey sbb dapat tumbangkan pokok tu...?? ceria la sikit.. hehehe..

    ReplyDelete
  27. yup. you're right!
    gila group hug :)

    jom everybody, group huggggg!!!!!!

    ReplyDelete
  28. giler???

    iols ganti yg perkaatan lain lah...

    super-duper cool...
    hiks

    ReplyDelete
  29. huhh.. jahanam errr.. seketul/sebuah/sebatang/sepohon (potong yg mana tidak berkenaan) pokok makhluk Allah

    ReplyDelete
  30. anak cucu badang ke?? haha memang gila-gila...manyak betoi la idea uncle ni...hehehehe :)

    ReplyDelete
  31. dasyat tu uncle. superuncle ni hehe

    ReplyDelete
  32. waa hebak uncle....sampai tumbang pokok tuh

    ReplyDelete
  33. huh.. tak mau ambik kontrak bersihkan hutan kah?

    ReplyDelete
  34. patutlah lu rambut panjang. macam samson. potong rambut terus tak ada superpower.

    ReplyDelete
  35. mananya gmbau baru... cepatler updet uncle...
    borink ni!!

    ReplyDelete
  36. klu dekat, nak gak hug uncle..

    ekekeke

    ReplyDelete
  37. ayoyo, kalau tiada angin masakan pokok bergoyang. errr

    ReplyDelete
  38. kalau betullah uncle yang jadi punca ketumbangan pohon, saya rasa uncle kena berenang lebih kerap.

    ReplyDelete
  39. omak ai..uncle ade super power!!

    ReplyDelete
  40. Pokok togeh ke?Kalau pokok kat belakang tu, fuyoooo!!!Mcm giant!

    ReplyDelete
  41. kehkehkeh..... musykil wa macam mana uncle boleh tumbangkan pokok tu.

    ReplyDelete