CLICK!

Followers

Friday, May 20, 2011

May 20, 2011

'A reason to smile'
I just bought a dot com domain! From now on, my blog is officially known as www.blogbeginsatforty.com

(And thanks to CITARASA RINDUAN for THIS entry. I appreciate that!)

68 comments:

  1. Cik ina dah tahu lama gak, tapi saja tak nak tanya.tunggu tuan blog war warkan. apasal merajuk ngan blogspot ke?

    ReplyDelete
  2. yeahhhhh!!!

    anyway, senyuman itu memukau.

    ReplyDelete
  3. wah.. dah up ye.. dotcom....

    pakcik nampak senyum dalam kegeraman pulak...

    ReplyDelete
  4. @Cik Ina Do do Cheng

    Maseh pakai server blogspot...

    Saja bila pakai dot com, boleh riak sikit...

    lalala!

    ReplyDelete
  5. @Amalina

    Kamu terpukau?

    Cepat cari bomoh suroh dia jampi un-pukau!

    haha!

    ReplyDelete
  6. Kakak pun dah tahu. Dah jadi member senang sikit nak klik....

    ReplyDelete
  7. @Kakzakie

    Ha ah...

    benda tu 3 hari lepas dah up, dah...

    Tapi proses re-link nya ambik masa 3 hari baru sempurna...

    Hari ni dah OK...

    ReplyDelete
  8. setahun bayar berapa pakcik?

    bujalX.com

    ok tak?

    ReplyDelete
  9. @bujal X

    bujalX.com sangat PERFECT!

    Harga boleh rujok kat blogspot...

    Alah! Tak luak pon gaji kamu...!

    ReplyDelete
  10. alaaaaa...
    xbest uncle senyum pakai tangan!

    huk huk! :(

    ReplyDelete
  11. hehehhehehe....pakcik kene hari2 camtu..baru muke nampak senyum ...keh..keh..keh...itu adekah terpakse...huhuhuhu....:)

    ReplyDelete
  12. Sila pilih satu:
    1. TAHNIAH PAKCIK GEDEK!
    2. BRAVO PAKCIK GEDEK!
    3. SEMOGA DENGAN DOT COM INI PAKCIK GEDEK BERTAMBAH GEDEK DENGAN KARYA MELETOPSS!
    4. (SEMUA DI ATAS)

    :-))

    ReplyDelete
  13. wah! anjakan paradigma ni.. syabas uncle!! :-)

    ReplyDelete
  14. parah orang tua ni ...nak kena jolok dgn jari baru boleh senyum....ish2....

    ReplyDelete
  15. waaahhhh..pokcik pun dah berdotcom....


    tahniah2......

    ReplyDelete
  16. herm...itu bukan senyum la...

    ReplyDelete
  17. susah ke proses nak beli dot com domain ni? dan nama asal dalam blogspot tu kena kekalkan ke pakcik?

    ~ masih kurang senyuman di situ, walaupun dah tarik dengan tangan...cuba lagik...ekekekke

    ReplyDelete
  18. saya ketinggalan banyak. tahniah uncle. sekarang kite boleh berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah. heheh~

    uncle, do u believe if i say that the thing that indicates one is smiling is actually the eye? :D

    ReplyDelete
  19. Tahniah..tahniah..

    Kenapa cam tak senyum pun???

    ReplyDelete
  20. Adakah Dot.Com itu semahal senyum kamu Gedek...

    ReplyDelete
  21. hahahahaha..siap paksa senyum lagi tu..

    ReplyDelete
  22. haha....gue pun ngah tunggu "kegilaan" berbelog tinggi dlm diri dulu...skrg ni suam2 kuku jerk....

    anyway..congrats....kene buat perubahan sket...br sesuatu yg fresh....

    ReplyDelete
  23. waw! dah .com!

    best la uncle!!!

    ReplyDelete
  24. azwan ali pun tak mampu beli domain.en gedek! lebih hebat..

    ReplyDelete
  25. bila gula dan minyak naik..kita memang mencari sebab sebab utuk senyum..ceh

    ReplyDelete
  26. ..never cease to smile upon the 'wonder of life' that been bless to you..

    *congratz..dengan domain sendiri..dalam biz-card pun terteralah ****.com ..fuhh memang ngancam, kalau jaman dululah..(^_^)

    ReplyDelete
  27. rasa nak ambik rotan tibai Uncle sebab senyum macam tu.. :P

    ReplyDelete
  28. waaa... dh ada domain sendiri.


    .

    ReplyDelete
  29. sentiasa cari reason utk senyum hehe

    ReplyDelete
  30. wah...sudah dotcom! congrats~

    ReplyDelete
  31. welcome to the club..yihaa...!

    ReplyDelete
  32. @mizzura

    TQ!

    Uncle lantik kamu jadi presiden kelab!

    Haha!

    ReplyDelete
  33. wahh..dotcom sudah! tahniah ye pak cik.
    1st time tgk pak cik senyum..tp asal mcm....
    ermmm...constipation eh?
    cabutttttz!!!!

    ReplyDelete