CLICK!

Followers

Monday, May 2, 2011

May 2, 2011

Sarcastic is just another way of being mean...

58 comments:

  1. he he..orang selalunya akan buat bertentangan dgn apa yang disuruh..

    ReplyDelete
  2. silap terjemahan ke apa tu...

    ReplyDelete
  3. hahaha...happy holiday bro

    ReplyDelete
  4. Berani tak bertempat ke apa tu? jom denda orang yang buang sampah..

    ReplyDelete
  5. kurang ajar?? dorang tak rasa apa2 kot...

    Kalo dia ltak kurang ensem, maunye dorang tercabar sikit .. hehehe

    ReplyDelete
  6. 'saya kurang ajar buang sampah di sini'
    haha!

    ReplyDelete
  7. statement yang begitu jujur ..sekurang-kurangnya...

    ReplyDelete
  8. kah3....selalu jumpa ayat2 begini...

    ReplyDelete
  9. Chomel..cara yang sangat comel tak bagi buang sampah kat situ

    Kan?

    ReplyDelete
  10. hehhehehe..pengakuan jujur..buangla sampah kat situ..heheh

    ReplyDelete
  11. "saya"...sopan dan berbahasa

    ReplyDelete
  12. ; betul laa dya kurang ajar , tgk , bahasa dya da salah :P

    ReplyDelete
  13. sesuke hati dorang jek kan....nak buang sampah merata-rata...

    ReplyDelete
  14. uncle...
    terima kasih sebab selalu singgah dan beri semangat pada ayu

    PS: kurang berbahasa, tu yang kurang faham... hehehehhe

    ReplyDelete
  15. @norh

    Kan kan kan...

    psikologi terbalik!

    ReplyDelete
  16. @Daddy Ziyyad

    Happy holiday to you too, doc...

    Doc ada cuti ke?

    ReplyDelete
  17. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Buang sampak merata-rata menag menjengkelkan!

    ReplyDelete
  18. @arryani

    Kurang ensem lagi baik dari kurang garam!

    ReplyDelete
  19. @roslaini saad

    Bukan semua orang sebegini jujur, kan...?

    ReplyDelete
  20. Menariklah entry kat sini.Ada identiti tersendiri.Saya follow tau.

    ReplyDelete
  21. @cikceriacorner

    Sign tu kecik sangat kan? Kamu boleh buatkan besar sikit? Sebesar backdrop, mungkin..?

    ReplyDelete
  22. @Adinda Amy Sensei

    Masa sekolah diorang tu tak belajar sivik!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  23. @MasZuber

    Dekat-dekat rumah uncle je ni....

    Haha!

    ReplyDelete
  24. @Citarasa Rinduan

    Diorang menggunakan bahasa rimba...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  25. @Scarlett O'Hara

    Hai ! Terima kaseh follow...

    Muka masam hari hari sebab saya sangat hodoh bila tersenyom...!

    Haha!

    ReplyDelete
  26. @ghost writer

    Kita memang hidop dalam dunia yang penoh sarca....

    ReplyDelete
  27. uncle

    ke ini sign utk dia nak sound org supaya jgn buang sampah situ?

    is it?





    .

    ReplyDelete
  28. @BonekadalamChermin

    Ha ah... reverse psychology... la tu konon...

    ReplyDelete
  29. kihkihkih.. senang cenggitu, sendiri mengaku kurang ajar kalau buat gak kannnn.. padan la muka badan, kihkikhkih

    ReplyDelete
  30. cara mengajar orang yang payah diajar/degil

    ReplyDelete
  31. i suggest u take marker and add in the conjunction 'jika'

    ReplyDelete
  32. 1st time bukak blog uncle, saya sukaaa.. hehe.. x sangka uncle punya idea ni bagus, hehe.. ;)))

    ReplyDelete
  33. As Salam uncle!!
    =)
    lamanya tak tengok wajah wajah uncle bersama latar belakang yang unik unik!
    hari ni baru sempat buka belog.. terus masuk sini juga! nak tengok kot2 dah bertukar wajah ke ape ke.. hehhee.. wajah masih sama.. masih ganteng!! :)

    ReplyDelete
  34. saya sedang belajar..sebab saya kurang belajar sebelum ni, tapi saya bukan kurang ajar..hehe

    ReplyDelete
  35. saya buang sampah yg kurang ajar tu di sini. eh?

    ReplyDelete
  36. @DeLancrettLurpak

    padan muka badan?

    Woh! Perkataan baru tu!

    ReplyDelete
  37. @kella

    Kalau hari hari muka bertukar tu dah macam jin la pulak!

    ReplyDelete