Followers

Tuesday, May 10, 2011

May 10, 2011

Pakcik ini adalah :
A) Pemburu Ayam Hutan
B) Kaki Pancing
C) Peminat Saiful Apek
(Pilih satu sahaja)

72 comments:

  1. : kipas susa mati saiful apek rupenye ... baru laa org tau uncle :) patut rambut ad serupa ~hee

    ReplyDelete
  2. pakcik ini adalah: semua jawapan tersebut..:)

    ReplyDelete
  3. b) Kaki pancing

    betul kan???
    tapi iols rasa
    lebih kepada

    e) pemburu wanita

    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. makcik tak pandai agak, tapi dari keadaan rambut, gedek cam peminat saiful apek. suami makcik kaki pancing. makcik plak suka buru ayam hutan masa keja kat estet.

    ReplyDelete
  5. haha..lawak baca komen2 kat atas..

    mek nak skema sikit la..mek pilih B)kaki pancing....


    tapi kalau nak kata
    E)penangkap gambar


    pun buleh kan..hekhekhek

    ReplyDelete
  6. pemburu kaki apek. lalala :D

    ReplyDelete
  7. Kaki pancing!!

    Motip anak rambut bertenggek atas bahu? ekekeke

    ReplyDelete
  8. style dah macam apek saiful..tapi saya pilih untuk kaki pancing.. betul dak ? clap clap clap untuk diri sendiri.hehe

    ReplyDelete
  9. saya rasa macam pemancing la uncle

    ReplyDelete
  10. nak kate peminat saiful apek tak semestinya style sama minat pon sama erk...ermmmm kaki pancing kot... tapi tang pelatih plkn tu memang terbahak2 saya ketawa...hahahaha

    ReplyDelete
  11. Pakcik buka gerai air kat situ kannn..

    ReplyDelete
  12. b...
    sebab ayu belek2.. rupa uncle ala2 pemenang GP JORAN berita harian di mersing, tanjung leman..
    hehhehehe..

    askor tu!!

    ReplyDelete
  13. x de jawapan yang sesuai....
    pakcik peminat justin bieber...
    buleh ka....huhuhuhuuhu.....

    ReplyDelete
  14. saya tak suka jawab soalan objektif
    hehehe

    ReplyDelete
  15. C tapi versi senior ..

    jangan maree :)

    ReplyDelete
  16. kaki pancing.. ada hadiah ke pakcik..

    ReplyDelete
  17. no:3...lebih hensem dari saiful apek!

    ReplyDelete
  18. Pak Chik Adalah Soljer Of The Past..

    ReplyDelete
  19. pakcik adelah pakcik saye
    hahaha

    ReplyDelete
  20. F) penyonglap topi kanak2

    muehehehhe

    ReplyDelete
  21. kaki pancing???

    bukan tangan ke yg pancing??

    larikkssss

    ReplyDelete
  22. uncle dah berapa tahun berambut panjang? cikgu disiplin tak kejar ke?!

    ReplyDelete
  23. @miloais

    jawapan E tu boleh di pertimbangkan!

    ReplyDelete
  24. @gadisBunga

    naseb baik penjual topi...

    ingatkan penjual tipu, tadi....

    ReplyDelete
  25. @Cik Ina minat Do do Cheng

    makcik buru ayam hutan pakai apa?

    Senduk...?

    ReplyDelete
  26. @Queen

    Eh...

    Tak terpikir la E penangkap gambar tu...

    cool!

    ReplyDelete
  27. @Daddy Ziyyad

    Tanpa motif...

    saja nak tunjuk rambot panjang...

    HAha!

    ReplyDelete
  28. @tasekM

    Hahaha...

    Ha ah, kan?

    (swey betol)

    ReplyDelete
  29. @MasZuber

    Joran pon uncle tak punya...

    haha!

    ReplyDelete
  30. @Cik Pah

    Bertepok sebelah tangan tdak akan berbunyi...

    ReplyDelete
  31. @Just Call Me Bitt

    PLKN tu memang luar dugaan...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  32. @catherine-

    ini mesti rujuk pada topi celoreng tu, kan?

    ReplyDelete
  33. @Cik Cempaka

    maksod kamu 'peniaga pasar malam?'

    Haha!

    ReplyDelete
  34. @Citarasa Rinduan

    Mersing pantainya cantik!

    Masjidnya atas bukit...

    Bes!

    ReplyDelete
  35. @Bigdaddyz


    Nak makan apa? Gua blanja...!

    Haha!

    ReplyDelete
  36. @Carlos Ribeiro

    Haha!

    We call it as 'Main Tembak'

    Haha!

    ReplyDelete
  37. @blog-tips-kurus

    Masa sekolah dulu, kalau ada spot check rambot, memang uncle je yg kena gunting!

    Haha!

    ReplyDelete
  38. @makdara TERdiva

    Guna mata untok pancing awek...!

    Hahaha!

    ReplyDelete