Followers

Wednesday, May 18, 2011

May 18, 2011

"One advantage of golf over bowling is that you never lose a bowling ball."

75 comments:

  1. bosan dgn bowling sebab kena baling tepat2...

    ReplyDelete
  2. Lama kakak tinggalkan permainan ini....

    ReplyDelete
  3. bola golf lagi murah, sebijik 50 sen (used, unbranded) :)

    ReplyDelete
  4. haha bola golf ader yang tukang carik.. bOWliNg tak pernah lagi mencubanya ..tapi nak juga try golek bola tuh masuk longkang..haha


    *'pay first play later'

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Yob, penah kena strike? Atau masuk longkang memanjang?

    ReplyDelete
  6. selalu kalah main boling tp never give up! haha

    ReplyDelete
  7. but with a bowling ball u could 'lose' ur toes! golf balls to do that? jauuuuuuuuuuuuh panggang dari fire.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. dah lama tak main bowling.. segan tunjuk montot kat orang..hahaha

    ReplyDelete
  9. bowling boleh patahkan tangan saya.

    ReplyDelete
  10. cik ina pertama dan terakhir kali main bowling umur 18 tahun.sila percaya.

    ReplyDelete
  11. gedek!@1malaya.golf.my
    gedek!@1malaya.bowling.my

    which is better

    ReplyDelete
  12. kalau ilang gak bola bowling, taktau nak kata apa lah kannn...

    ReplyDelete
  13. colourful nya bola..dah lama tak main bowling..mula2 mesti JL..juara longkang..hehehe..

    ReplyDelete
  14. kalau ayu main.. sure masuk longkang..
    like pink colour

    ReplyDelete
  15. ala..lamanye x main bowling...

    ReplyDelete
  16. haha. nsb uncle xbotak. klu x, keliru mna satu bola bowling. mna satu kpla ==..

    ReplyDelete
  17. uncle ni macam kat mines ja?? heheh...betul x? ke salah?

    ReplyDelete
  18. uncle.. soklan ni off topic.. macam mana uncle boleh dapat tumor tu?

    sekarang dah sihat?

    ReplyDelete
  19. bowling...erm i like!!!
    tapi selalu dapat no 1 dari belakang huhu..
    apapun riadah yang bagus tuk semua=)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah.. uncle jaga kesihatan tau... ^^!

    ReplyDelete
  21. I prefer the golf ball ... If it falls on my foot will not hurt either.

    Best wishes

    ReplyDelete
  22. adehhh...

    sakit jari jemari den


    ^________~

    ReplyDelete
  23. kat belakang tu rupa bola bowling ke...???

    ReplyDelete
  24. ohhh... dah lama tak gi main bowling!
    rindunya nak baling bola masuk longkang!
    hahahahah

    ReplyDelete
  25. Helloooooooooooooooooooooooo uncle!!!


    Hahah its been a while since my last visit to your blog. Makin hensem aih!!! :p

    Selamat main bowling!

    ReplyDelete
  26. bowlingggggggggggggg~

    ReplyDelete
  27. dah lamo den tak main bowling..

    ReplyDelete
  28. tapi silap baling kamu akan 'lose' ke longkang. atau masuk bawah spinner (nama benda tu spinner ke)

    ReplyDelete
  29. tak pandai main bowling =.="

    ReplyDelete
  30. maca chewing gum yang bulat kaler2 tu pulak rupenye..hehehehhe....

    bowling..hurm..lama dahtak main sejak main haritu..dan tercampak ke belakang..jenuh sakit perut gelak sakan..hikhik

    ReplyDelete
  31. @Bigdaddyz

    Tepat sekali!

    Semua game kena tepat!

    ReplyDelete
  32. @Kakzakie

    Sayang tinggal-tinggal kan...

    kan?

    ReplyDelete
  33. @Cik Pah

    uncle main boling sebab nak tunjuk montok gebu ni!

    ReplyDelete
  34. @tupaimerah

    Tupai main lompat-lompat je la....

    ReplyDelete
  35. @DeLancrettLurpak

    Kalau hilang jugak, tembak je orang tu!

    ReplyDelete
  36. @Dee

    AJL?

    Anugerah Juara Longkang!

    Hahah!

    ReplyDelete
  37. @senyumSOYA

    Doktor kata tumor tu slow growing... mungkin masa remaja dah ada....

    Sekarang BAGOS, sudah!

    ReplyDelete
  38. @Zurae

    Selalu bowl kat mana ni?

    Sakit lengan tak?

    Tu yg tak tahan!

    ReplyDelete
  39. @Chik Att

    Kenapa tak bowl lagi?

    Sebok belog?

    ReplyDelete
  40. @miloais

    Pernah terlepas ke belakang, tak...?

    ReplyDelete
  41. @rATu kEBaYA

    waktu senggang ajak la cik ina main bowl!

    ReplyDelete
  42. @eLL

    Spinner?

    Apa pulak tu?

    (nampak sangat tak tau...)

    ReplyDelete
  43. @KHRLHSYM

    Jom rentap?

    (dan-dan je... mesti uncle menang ni!)

    ReplyDelete
  44. @Queen

    Perot kamu sekarang macam bola boling!

    ReplyDelete
  45. Tak percaya sudah, nama mu dollah. lepas tu sambung sendiri.........

    ReplyDelete
  46. saya pernah patahkan kuku sebab bowling. hihihi~

    ReplyDelete
  47. lamanya tak berbowling...
    uncle.. cek rasa macam sekarang jugak nak ke bowling alley.

    ReplyDelete
  48. @gadisBunga

    Simpan kuku panjnag untok apa?

    Korek hidong?

    ReplyDelete
  49. kalolah bola boling pon bole ilang... aiseh! mmg takdolah org nk men boling...

    ReplyDelete