CLICK!

Followers

Saturday, February 5, 2011

February 5, 2011

I took my daughter to the dentist, and she was very brave!

27 comments:

  1. Makcik ingat muka ko serius, sakit gagi tadi.alah tak kan dia tak berani kot, tengok muka ko yang serius tu.khe khe khe khe.

    ReplyDelete
  2. CIK INA : Hehehe... muka pakcik ni je yg serious... tapi pakcik ni sebenarnya the clown of the house...!

    Pagi tadi pakcik tunjok blog makcik kat my roomate... Dia pon kata yr famili bes...!

    ReplyDelete
  3. nasib baik dentist dgn ur daughter kat belakang tu tak buat aksi 'peace'. heheh~

    ReplyDelete
  4. GADISBUNGA : Kah kah kah...! My daughter kalau nampak I snap, mungkin dia buat tanda peace tu... I dunno about the doctor....

    ReplyDelete
  5. saya lagi sanggup berbogel di bilik mandi dari bertemujanji dengan kryptonite saya.

    hui ngilu..

    ReplyDelete
  6. BUJAL X : Kamu ni memang indah khabar dari rupa...! Kamu sepatotnya merasa malu! (termasok malu kerana berbogel dalam bilik mandi...) Cheh! Tak mampu aku bayang kan!

    ReplyDelete
  7. CIKGU : She's 8. Kakak dia pon ada juga... kakak is 11... both tu deserve clap clap...! Oh! Ibu dia pon dapat clap clap clap sebab bayar bills...! Harap maklom...

    ReplyDelete
  8. kahkahkahkahkahkah
    [saya gelak kt bujal!]

    uncle, salam clap clap for your girls!

    ReplyDelete
  9. kahkahkahkahkahkah
    [saya gelak kt bujal!]

    uncle, salam clap clap for your girls!

    ReplyDelete
  10. bro, acu buka mulut sikit. bagi gua check...

    ReplyDelete
  11. hahaha! ibu deserves louder claps kalau gitu! haha!

    ReplyDelete
  12. brilliant idea!!!moga berjaya!

    ReplyDelete
  13. TUPAIMERAH : Haha! Tak baik gelak kat bujal tu... dia tu pemalu orangnya...

    ReplyDelete
  14. CIKLI : Bukak mulut? Aku taknak mempertarohkan nyawa aku kat lu...!

    ReplyDelete
  15. CIKGU : Haha! Nanti pakcik sampaikan pada makcik...! Hurrah for makcik!

    ReplyDelete
  16. MOHD SHUBHI : Terima kaseh... Selamat datang... Harap maklom

    ReplyDelete
  17. BONEKA DC : Anak gerudi gigi... ayah gerudi Inul... (Ya Allah ya tuhan ku... mintak-mintak la bini aku tak bacan komen ni...)

    ReplyDelete
  18. PENA M : Saya takot bill nya...!!! (Wah? Gambar profile yang baru..?)

    ReplyDelete
  19. Salam, takder gambar mulut U kena gerudi?

    ReplyDelete
  20. MOH KEMBARA : Pakcik takot sebenarnya! Tu yang paling belakang!

    ReplyDelete
  21. orang, pap gi bagi semangat kat anak yang digerudi..ni papa gi layan kamera kecik dia daaa...

    ReplyDelete
  22. IRWAN : Hahaha...! Gua takot bro...! Kontrol macho!

    ReplyDelete
  23. your blog is so different and unique.

    good job bro


    dbi

    ReplyDelete
  24. ANONY : Thank you very much..!

    'dbi'? Is that your name..?

    ReplyDelete