CLICK!

Followers

Monday, February 28, 2011

February 28, 2011

My quick version of Bujal X. He's a very talented blogger..!

55 comments:

  1. ohhh Gedek pandainya melukis.gedek ngan bujal cam ayah dan anak.gedek cam pakcik bujal ngan gedek cam abang Bujal. yang mana-mana pun bolehlah, yang penting jiwa mesti muda.

    ReplyDelete
  2. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Mak ai! Banyak nya option...?! Yang mana satu nak pileh ni?

    Macam Nurul dengan Ajai, boleh?

    ReplyDelete
  3. sungguh kacak bujal itu.rambut belah tepi lagi.

    ReplyDelete
  4. pos saya gambar itu!

    kos saya tanggung~haha~

    *serius ni!

    ReplyDelete
  5. wow..uncle...cantekla...pandai uncle lukis..sy kalo potret xreti..sy suke kaler2...heheheh

    ReplyDelete
  6. Paras En Gedek dan Bujal X bagai ada talian darah..tak pon talian hayat..tak pon talian ampaian....

    ReplyDelete
  7. wowwww!
    samalah!
    bolehkah uncle sketch gambar saya pula?
    hehehe

    ReplyDelete
  8. tu gambo Bujal makan kuih onde2 eh? hikhikhik.. jgn mare ah Uncle Gedek!

    ReplyDelete
  9. hari ni MATA saye tengok muka encek ade 4 betul ke?

    ReplyDelete
  10. hehe. kelakar la lukisan tu. :)

    ReplyDelete
  11. uncle! lukis kan gambar saya ^.^

    ReplyDelete
  12. bujal nampak tua di situ. ke?` memang tua?

    uncle hensem~ :)

    ReplyDelete
  13. kenapa bujal?? kenapa bukan GB!!!!

    ah merajuk!

    ReplyDelete
  14. wah..!!ada bakat melukis rupanya!!..cantik dan hensem gambar tu..hehe

    ReplyDelete
  15. hari ini wajah pakcik agak-agak nak senyum .. :)

    ReplyDelete
  16. alaaaa.. en bujal tersenyum manis.. tapi en gedek masih kekal seriusss.. senyumlah siket... :)

    ReplyDelete
  17. my dear uncle is so TALENTED!!


    :D




    saya bangga!

    yeay!!!


    .

    ReplyDelete
  18. Nice work. Bujal siap mintak poskan lagi tu. Letak signature besar besar. He he.




    I have something for your other blog. Check it out. *wink*

    ReplyDelete
  19. @bujal X

    Boleh saja pakcik ngeposkan... bagi alamat kat private massage kat fb, ye?

    ReplyDelete
  20. @cikceriacorner

    Suka kaler? Hidop kamu sungguh warna warni...!

    ReplyDelete
  21. @Eye_nee

    Haha! Lebih dari itu! Kami mempunyai hubungan 'talian kapal'

    ReplyDelete
  22. @h4ni3

    Hehe! Ada permintaan orang dapor! Eh, orang doktor!

    ReplyDelete
  23. @a r y a t i

    Kamu perlu jumpa dr singh tu sekalu lagi....

    MC sakan!

    ReplyDelete
  24. @Catherine-

    1) Saya yg lagi tua dari bujal...

    2) Benci-lah..

    ReplyDelete
  25. @gadisBunga

    Memang uncle nak sketch GB. Masalahnya uncle gemuruh bila terpaksa renung gadis cantik....

    :)

    ReplyDelete
  26. @norh

    Agak-agak senyum...

    pakcik pon agak-agak bergitu-lah....

    ReplyDelete
  27. @kella

    Harap serius tu kekal kat belog je lah....!

    ReplyDelete
  28. @BonekadalamChermin

    Kamu buat your dear uncle ni tersipu-sipu malu...

    (muka merah ni... serius!)

    ReplyDelete
  29. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    Kamu ada gambar ke kat my other blog?

    Nak! Nak?! Eh kat mana kamu hantar?

    Kamu email kat ?

    ReplyDelete
  30. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    Haaaa! Dah jumpa! Bes-bes! Email to me? Kita share?

    email here :

    ReplyDelete
  31. yg belakang tu sweet je senyom..

    yg depan tu maintain cool je.. hehe..

    ReplyDelete
  32. Biler nak lukis gmbr sayer pulak? hehe

    ReplyDelete
  33. Salam kenal bro Gedek..

    Nice sketching ...
    Especially tang rambut belah tepi tu..:P

    ReplyDelete
  34. @MULAN

    Yang belakang tu memang manis...

    Yang depan tu memang cool

    Haha!

    ReplyDelete
  35. @Daddy Ziyyad

    Selamat datang dan salam kenal!

    Rambot belah tepi tu memang Pooojaaan hati ku!
    Ahaks!

    ReplyDelete
  36. @gedek!

    sungguhkah? (blushed!)

    sesungguhnya saya tidaklah secantik yang disangka.

    ngeeee~

    ReplyDelete
  37. Salam Yob Gedek, nampak ada senyum sikit...caaaakkk!

    ReplyDelete
  38. Uncle gedek pun talented jugak...bukan senang nak buat orang tak jemu tengok muka yang sama setiap entry...well done

    ReplyDelete
  39. @gadisBunga

    Merendah diri itu menambahkan lagi kecantikan kamu...!

    ReplyDelete
  40. @shearasol

    Setiap hari tu bukan talented... tapi gigih! Hahaha!

    ReplyDelete