CLICK!

Followers

Friday, February 18, 2011

February 18, 2011

Worth the wait..! CENDOL time!

39 comments:

  1. nak cendollllll :)

    ReplyDelete
  2. cendol polut dan jagung. terbaik!!!

    so malaysian. :D

    ReplyDelete
  3. cendaol.. petang2 gini lalu kat tekak nikmatnya.. lagi2 musim panas

    ReplyDelete
  4. makcik nampak muka ko yang sedang kehausan dan serabut tengah tunggu cendol .sabar ye dik, ambik no dulu.

    ReplyDelete
  5. dh lama tak makan cendoll~

    =.="

    ReplyDelete
  6. yup. dah jadi cam adab jumaat lak. before sorokkan selipar, kita layan dulu gulps of nice, cool, cholesterol filled drink.

    Adab lepas solat jumaat: cari rojak meee...

    Eh, Cik Ina betulla...Muka Tuan Gedek ada sikit lari harini...

    Wahhh...komen pun makin banyak ni...hehehe

    ReplyDelete
  7. saya pun selalu pekena cendol kat depan masjid wilayah sebelum solat jumaat..hehe

    ReplyDelete
  8. mulut ada senget sikit. ;p

    ReplyDelete
  9. aahhhh.. mana pulak nak cari cendol time ni..

    ReplyDelete
  10. bro,
    psstt...ada cendol kat misai tu.

    ReplyDelete
  11. cendol terbaik setakat ni, tepi rumah saya... :P

    ReplyDelete
  12. nak cendol jugak ler... bulerh? :)

    ReplyDelete
  13. :) sok serius deh

    hehe. i like ur hair.

    ReplyDelete
  14. @gadisBunga

    I love local food...! Kita anak Malaysia!

    ReplyDelete
  15. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Tang berator tu ok... tang potong Q tu yang potoing!

    ReplyDelete
  16. @Irwan

    cholesterol filled? Memang! Betol bro... rojak mee menangkap!

    Muka saya memang 'lari' alignment dia! Haha!

    ReplyDelete
  17. @Pena Marhaen

    Masejid wilayah pon ada? Boleh cuba ni...! Ada pulot tak?

    ReplyDelete
  18. @The Rebel Kid

    Haha! Sebenarnya muka saya memang senget kesan operation tahon 2003..! Haha!

    ReplyDelete
  19. @MULAN

    Hari jumaat banyak! Kat masejid! Dapat pisang free!

    ReplyDelete
  20. @h4ni3

    Oh ya! Masejid pada hari jumaat macam pesta! Saya suka!

    ReplyDelete
  21. @Cikli

    Kau ingat misai aku ni macam beros jamban ke? Cheh!

    ReplyDelete
  22. @Adinda Amy Sensei

    ABC cendol sedap bila campo vanila ice cream! Peh!

    ReplyDelete
  23. @norh

    Rumah awak? Boleh bagi GPS reading nya..?

    ReplyDelete
  24. @kella

    Meh la sini... you are most welcome!

    ReplyDelete
  25. @Catherine-

    Ngeh ngeh! Saya memang seorang yang sangat serious! Komen pertama? Saya suka!

    ReplyDelete
  26. @Hantu Kak Limah

    Pak ali pon ada cendol? Ingat kan dia buat lemang je...?

    ReplyDelete
  27. i like cendol..my feberet..suke cendol kosong aje..hehhe..xnak pulut or durian..hehe

    ReplyDelete
  28. Salam Yob Gedek, bape mangkok pekena?

    ReplyDelete
  29. Salam Yob Gedek, bape mangkok pekena?

    ReplyDelete
  30. MOH KEMBARA : Berator panjang, pekena semangkok je...

    ReplyDelete
  31. Gedek.. u pernah tak try cendol Leman Dawi kat Senawang? best and unik :)

    ReplyDelete