CLICK!

Followers

Thursday, January 6, 2022

January 6, 2022



Hari ni uncle disuntik dos penggalak...

(Uncle rasa hormon dalam badan uncle sedang melompat-lompat galak ni...)













30 comments:

  1. Semoga yang baik-baik sahaja buat uncle

    ReplyDelete
  2. Saya galakkan UG cucuk yang sebelah kanan pulak 😁. Mana tahu boleh kurangkan kegalakkannya tu. He2~

    ReplyDelete
  3. Steady uncle...saya hari ketiga baru demam sket...

    ReplyDelete
  4. Saya dos penggalak 31 Disember lalu.. Demam 1 hari setengah.. Huk aloh.

    ReplyDelete
  5. Tahniah dah dapat dos ke-3
    Tunggu arahan untuk dapat dos ke-4 pula

    ReplyDelete
  6. haha semangat juga hormon2 badan uncle kan. saya lama dah dpt booster, nak tunggu dose ke 4, if ada lah. hehe

    ReplyDelete
  7. Haha tahniah Uncle. Hope takde la kena cucuk lagi lepas ni, dah cukup galak dah rasanya ni haha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah settle dah. sekarang ni semua orang kena cucuk booster ni. Harap tak de apa apa tambahan dah lepas ni..

    ReplyDelete
  9. Moga tak teruk kesan sampingan lepas cucuk dos penggalak ni.
    Seppp..pfizer.

    ReplyDelete
  10. jgn plak jadi spt di sini rancak, di sana rancak, berdosa!

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Aunty dah ke belum uncle suntik penggalak. Kalau pokok baja penggalak. Kita manusia dos penggalak.

    ReplyDelete
  12. Semoga semuanya baik-baik aja ya Uncle.. saya belum cucuk penggalak lagi nie.. seriau pun ada..

    ReplyDelete