CLICK!

Followers

Tuesday, January 11, 2022

January 11, 2022



Tahulah.... 

Kereta dia besar... 


#sinis













34 comments:

  1. Besar sangat tu.. full 2 tempat parking.

    ReplyDelete
  2. Kalau dia letak kereta tegak, masih boleh husnuzon mungkin kereta sebelumnya dah ambil ruang terlebih, tapi kalau dah senget macam tu... Hurmm....

    ReplyDelete
  3. Selalu dengar orang buta warna. Agaknyer, orang yang berkereta besar tu buta garisan gamaknyer UG 😅. Parking sembrono. Asal boleh.

    ReplyDelete
  4. Banyak tempat orang suka buat macam tu...banyak petak kosong main masuk camtu je..

    ReplyDelete
  5. Mungkin petak parking tu yang salah design

    ReplyDelete
  6. geram je tgk org parking mcm tu...

    ReplyDelete
  7. Biji mata yang memandang pun besar juga ni uncle.

    ReplyDelete
  8. Itu kalau King Na sondol dia tu, jangan kata King tak payung. Eh?

    ReplyDelete
  9. sgt tak suka if ada yg parking camni. sgt mementingkan diri sendiri

    ReplyDelete
  10. bayar roadtax mahal katanya *smirks*

    ReplyDelete
  11. Sabar ja lah kalau jenis orang yang suka main bantai parking kereta macam nie..

    ReplyDelete
  12. otak tak de kat kepala ni. Geram juga orang macam ni. Lagi satu manusia yang tak reti bahasa kat tempat uturn. Dah letak dua tiga papan tanda tak boleh uturn. Nak juga uturn.

    ReplyDelete
  13. kete besor otak kecik pun taguna jugak kan uncle. Dia pergi sekolah memandu luar negara agaknya kot.

    ReplyDelete