CLICK!

Followers

Saturday, August 28, 2021

August 28, 2021



Biasanya jam yang baru datang dari kilang atau dalam iklan 
mesti menunjukkan pukul 10:10...? 

Kenapa ya? Siapa tahu mengapa..?













16 comments:

  1. Nak bagi nama jenama jam tu Uncle supaya perkataannya tak terlindung oleh jarum jam.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah perasan pula. Next time nak tengok betul ke 10:10 sebab tak pernah tengok pun.

    ReplyDelete
  3. Setting ke dua2 jarum yang paling sesuai
    lambang 'smile'

    ReplyDelete
  4. wak dh tnye janda sblh rumah ni dia kata dia keje kedai jam., sbb jarum tu kat 10.10 nk tunjuk mcm jam tu tersenyum je., kihkih2

    ReplyDelete
  5. Betul tu.. Kenapa agaknya eh.. Menjadi tanda tanya. Nanti saya nak cuba Google mencari jawapan.

    ReplyDelete