CLICK!

Followers

Monday, April 8, 2013

April 8, 2013


Ada satu trend yang menjadi ikutan sewaktu uncle kecil dahulu. Menggantung beg sekolah di dahi boleh membuatkan anda kelihatan 'cool'...

Mujurlah trend ini sudah pun pupus... Bila uncle tengok balik, ia bukan sekadar nampak 'fool'... ia juga menyekat pengaliran darah ke otak! (Berpinar bola matatahu!)


26 comments:

  1. budak sekarang gantung tablet

    ReplyDelete
  2. hahahahahahaha..kartun apa dah dulu selalu sangkut tali beg camtu..

    masa saya sekolah takde trend ni

    ReplyDelete
  3. dulu buku-buku yang dibawa ke sekolah tak banyak macam sekarang uncle..

    psstt: patutler dahi uncle licin sebab dulu-dulu letak tali beg kat dahi ek.. hikhikhik.. ;)

    ReplyDelete
  4. Haha ada jer zaman sekolah dulu junior2 buat, lawak pon ada kadang2

    ReplyDelete
  5. hahaha... itu mmg feveret. senang nk bwk..hahaha

    ReplyDelete
  6. erk, time kita dulu ada...tapi takleh wat sebab dah lilin tudung. heheeh

    ReplyDelete
  7. kah kah kah...tak berat ke?

    ReplyDelete
  8. macam tak pernah buat la uncle hehe

    ReplyDelete
  9. Kah kah...i remember d times. Nostalgia urban zaman sekolah

    ReplyDelete
  10. dulu stylo uncle..kalau uncle xleh buat maknanya uncle sudah kertu..hahaha..

    ReplyDelete
  11. Teringatkan zaman sekolah. Bagus untuk latihan kuatkan otot-otot di leher. :-)

    ReplyDelete
  12. kalau bawa beg yg ringan boleh ler buat mcm tuh.. jangan bawa beg berat, lekuk kepala nanti.. huhu~

    ReplyDelete
  13. haha like tp bukan suma tmpt ada buat camni.

    =P

    ReplyDelete
  14. zaman sy pun femes trend ni..
    mmg foollll..hhhahahah

    ReplyDelete
  15. dulu selalu jgk tengok budak lelaki buat mcm tu

    ReplyDelete
  16. yes cool! dulu2 tak bawak buku banyak, ringan je beg.

    ReplyDelete
  17. HEHE.. DULU-DULU MEMANG ADA BEGINI..

    ReplyDelete
  18. lisa perasan, pernah tengok dalam kartun usop sontorian ...hehehe.. biasalah trend budak2 dolu... :)

    ReplyDelete
  19. ahahahahah kelakar betul... mmg teringat pernah nmpak budak2 sekolah buat macam tu... LOL :D

    ReplyDelete
  20. Hahahha... Gaya boys sambil kejar bas sekolah....

    ReplyDelete
  21. budak2 tolol sekolah saya jer buat perangai macam ni. hahahahaha

    ReplyDelete
  22. bila dah penat tak tahu mana gantung beg kepala ler jadi mangsanya....

    ReplyDelete
  23. Salam.. bkn zaman uncle je trend ni ada.. zaman skg pn msh ada..haha

    ReplyDelete
  24. mengekek kitorang laki bini kat sini....adoi...
    kalau tak sebab dah nak maghrib , mmg teru baca nih..
    haha..takpa la..next time singgah lagi...

    :)
    As-Salam uncle.

    ReplyDelete