CLICK!

Followers

Monday, April 1, 2013

April 1, 2013


Uncle selalu berhadapan dengan masalah stoking yang hilang pasangannya...

...penyelesaiannya, uncle beli semua stoking hitam..! Ya, uncle memang genius..!


21 comments:

  1. ye.. memang bijak dan berbaloi2.. ;)
    auntie pun tak penat nak cari stoking yang hilang tu lagi.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. spender kaler apa uncle? :P

    ReplyDelete
  3. Kat rumah kakcik ada banyak stokin hitam dan putih saja. :)

    ReplyDelete
  4. PAKAI SEBELAH LAIN, SEBELAH LAIN PUN OK JUGAK..

    ReplyDelete
  5. pakai lain warna pun orang tak perasan kalau berseluar panjang. tapi nak duduk kena cover sikit...

    ReplyDelete
  6. Peh...t-shirt itam. Stokin pun hitam. Betul seragam ni.

    ReplyDelete
  7. yes, u re genius like my hsband! semua stokin dia hitam! hahahahaha

    ReplyDelete
  8. yg biru blakang tu seluar dalam uncle ke?wow kuatnye semangat BN uncle ye

    ReplyDelete
  9. haha..mmg genius la uncle..tabik.. ^^ kita alami masalah yg serupa..semua hitam..penyelamat kekadang.

    ReplyDelete
  10. hehehehhe betul tu
    sngkan klu hilang ada jea penganti

    ReplyDelete
  11. adeih mmg sggh genius uncle kitorg ni sob..sob...maka makin bankraplah pengeluar stoking berwarna.sbb teknik uncle ni menjadi pujaan semua lelaki yg mls nk cr psgn stoking berwarna yg hlg huhu...

    ReplyDelete
  12. salam uncle..
    senang kerja aunty..kan2..^^

    ReplyDelete
  13. Genius.. bokeh tukar2 pasangan dan boleh guna pasangan yg lain.,

    ReplyDelete
  14. semua hitam? deno zaman sekolah dulu jadi pengawas je pakai stokin hitam^^

    ReplyDelete
  15. haha.. kes stokin hilang pasangan ni mmg kerap terjadi..

    natijahnya
    sbb selalu sangat hilang
    yabang kata

    BASUH dan JEMUR secara berpasangan..
    maksudnya kalau kutip utk basuh.. sila kutip dan cari la pasangannya sekali..

    dan jemur pun kene bertogether2 gitu..

    kalau kata TERbasuh sebelah je.. cuak ku carik lagi sebelah..haha

    sbb kalau tak kene marah pagi2 nak pi kerja.. uhuk uhuk

    ReplyDelete
  16. Hahahaha....
    Tips bagus untuk saya cadangkan pada suami :-)

    ReplyDelete