CLICK!

Followers

Wednesday, November 7, 2012

November 7, 2012


'Wordless Wednesday'

30 comments:

  1. kalau sama warna, tak dapat beza antara misai dengan janggut. (macho kelas A?)

    ReplyDelete
  2. hahahahaaha

    lain macam muka uncle

    ReplyDelete
  3. Mane kudanya b ang. Kate misai cowboy!!!! Yeeehaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  4. hahahaha..siot! Tersedak saya masa mula2 tgk!

    ReplyDelete
  5. amboiii...tebalnya misai uncle.... mcm inspector sahab dlm filem tamil je ni!

    ReplyDelete
  6. ini misai ke tanglung? heheheh

    ReplyDelete
  7. uncle punye misai dah cat hitam ye

    ReplyDelete
  8. ada jual ek straw misai cenggitu

    ReplyDelete
  9. kenapa misai tu takde silver lining..kalau ada baru sesuai ngan uncle..bahaha..

    ReplyDelete
  10. Uncle peserta Movember?

    http://www.google.com.my/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CCsQFjAB&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FMovember&ei=cAuaUOuqFcfqrQfbmYCQDQ&usg=AFQjCNG3qjvkzuMYR0Vm2mQ8MmBJsXGk3Q

    ReplyDelete
  11. hehehe...dah macam kartun super mario le pulak!

    ReplyDelete
  12. oh speechless!!! no comment,,,hahahaah

    ReplyDelete
  13. hahahahahahahaha isap rokok ke uncle ???

    uncle ni blog en suami , dia baru buat, anda dah publish satu entry. hehe~ dia yg update sendiri, bukan sy :)

    http://aizuamros.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hahaha.. tak cukup gerun lagi tu uncle.. ;)

    ReplyDelete
  15. hahahaha...
    adoiyaiii uncle...
    dh cam Charlie Chaplin daaa... ;D

    ReplyDelete