CLICK!

Followers

Sunday, November 18, 2012

November 18, 2012


Setitik air mata mewakili sejuta kesedihan kerana tidak dapat menghadiri Gathering Kite-Kite Aje 2012 walaupun uncle telah mengesahkan kehadiran pada awalnya... (Jadi tak air mata tu...?)




NOTA: 'Banyak-banyak' tugas menjadi penghalang...  'Jarang-jarang' tiada duit nak tuang petrol kereta...  'Kadang-kadang' tiada duit dalam kocek untuk tambang bas.... (saja untuk meraih lebih simpati...)

23 comments:

  1. kerabat Mahsuri ke nih?? hehehe

    ReplyDelete
  2. sedihnya..tak merasalah dorang kacang tanah uncle..hehehe..

    ReplyDelete
  3. kita ni just a planner. but ALLAH is the best planner..

    ReplyDelete
  4. air mata rupanya tu..hahaha..tu buat air mata besor2 sebab nak memberitahu betapa kesedihan yang teramat ye..

    ReplyDelete
  5. Makchaq pun tak dapat hadir w/pun rancang nak pi.. sebabnya tengok hujan, gelap dan guruh berdentum.. makchaq tak berani drive dalam hujan, tambah kalau hujan lebat..

    ReplyDelete
  6. air mata uncle persis air mata SYABAS... ahahahahks

    ReplyDelete
  7. fulamak... air mata jantan ler... hik3

    ReplyDelete
  8. Adehhhh sedihnya...
    Takpe lain kali join yer...sy belikan tiket bas hee

    ReplyDelete
  9. kalau banyak titik lagi berjuta juta

    ReplyDelete
  10. Saya dah tolong mknkan utk uncle td so sapulah.. Err.. Deletelah air matamu itu.. Har3

    ReplyDelete
  11. Saya dah tolong mknkan utk uncle td so sapulah.. Err.. Deletelah air matamu itu.. Har3

    ReplyDelete
  12. Saya rasa setitik airmata tu tak synchronise le dengan ekspresi wajah saudara -gedek!...eh, dah macam juri rancangan realiti pulak!

    ReplyDelete
  13. DAH.. DAH.. JANGAN NANGIS BANG.. MAYBE NEXT TIME BOLEH JUMPA-JUMPA..

    ReplyDelete
  14. yelah uncle.. dah tengah bulan.. patutler.. :(

    ReplyDelete
  15. air mata tak dak perasaan ke ape nie uncle?? hahaa

    ReplyDelete
  16. looorrr... takpe lenkali join laa..

    ReplyDelete
  17. takpe.kami faham...harap client tu berpuas hati juga dgn hasil kerja uncle!

    ReplyDelete