CLICK!

Followers

Tuesday, September 4, 2012

September 4, 2012


Jam 3:12 pagi > Baru nak masuk tidur > Basuh muka > Tengok cermin...

"Eh? Betul ke yang aku nampak, ni? Kenapa misai aku ni panjang sebelah? Esok nak kena buat alignment ni..." (cakap dengan diri sendiri... ~Yalah, takkan nak cakap dengan misai pula, kan?)

22 comments:

  1. 3.15 pagi - kakcik dah nak bangun dari tidur!

    Kakcik tengok elok jje misai tu... :)

    ReplyDelete
  2. haaa? tengok cermin jam 3 pagi? ehh betul ke uncle gedek ini? ke hantu gedek? hahaha larikkkkk!

    ReplyDelete
  3. kalau awak cakap dengan misai pun, tak ada orang nak marah.

    ReplyDelete
  4. Jam 3:12 pagi > Baru nak masuk tidur > Basuh muka > Tengok cermin > amek gambar :p

    ReplyDelete
  5. siri bercakap dengan misai..hehehehe

    ReplyDelete
  6. kes salah trim la ni...hehehhe

    ReplyDelete
  7. Tah la uncle..x pasan la plak misai tu panjang sebelah.

    Takbley tenung lama2 gambo uncle tuh. Bahaya..bahaya..Kang takot terpesona plak.

    kah kah kah..

    ReplyDelete
  8. lenkali jangan tengok cermin time tu.. confirm nampak lain sebab mata dah ngantuk nak tdo..

    ReplyDelete
  9. hahhahahaa ada2 jek uncle nih!
    kesempatan yg ada kita nak ucapkan selamat hari raya utk uncle gedek n family, maaf zahir dan batin sepanjang kita berblog...

    ReplyDelete
  10. kenapa ni uncle? mcmana boleh panjang sebelah ni??

    ReplyDelete
  11. salam uncle..wow rambut baru ye..xpe misai senget sebelah pon uncle tetap hensem..hehhe

    ReplyDelete
  12. Hehehe... kena allignment tu..

    ReplyDelete
  13. MISAI

    JANGGUT lambang lelaki MAskulin

    ReplyDelete
  14. misai panjang sebelah pon hensem jugak..kikikiki

    ReplyDelete
  15. hahaha .. sila balance kan alignment anda ;p

    ReplyDelete
  16. RAMBUT DAH PENDEK.. TAK PERASAN PULAK..

    ReplyDelete
  17. eh, bujal selalu bercakap dengan anggota badannya. haha

    ReplyDelete