CLICK!

Followers

Wednesday, January 4, 2012

January 4, 2012


Sama seperti tahun-tahun sebelumnya.
Nampaknya 'cikgu baru' tahun ini comel-comel belaka... Eh... maaf, maksud uncle 'murid baru'






Semalam 'pageview' blog ini cecah sampai beribu-ribu dan datang dari berbagai negara ini gara-gara muka uncle keluar di 9gag / Just For Fun. Geli hulu hati bila baca semua komennya...! Terima kasih AMEERULAFFIQ

Bacaan terakhir uncle tengok, terdapat 199 komen / 122 Tweet / 180 Facebook share / 47 Facebook like pada pautan itu ~ OK, uncle pengsan sekarang!

58 comments:

  1. TAHNIAH ANKEL..femes la yek meh nk sain otograf

    ReplyDelete
  2. Pemes lah lepaih nih ! terbaik la uncle

    ReplyDelete
  3. aik..cikgu baru kt blkg uncle tu ke...hehe

    ReplyDelete
  4. tak semua orang ada identiti mcm u...
    citer singkat tapi ada makna..
    keep it up..

    ReplyDelete
  5. hebat.dah taraf artis ternama ni. esok-esok adalah keluar gosip dalam suratkhabar nanti tu.hehe.

    ReplyDelete
  6. Muahahaha..... Dan lagi syuci mate.... Keh3x....

    Teruk jem td kat jalan besar p.jaya....

    ReplyDelete
  7. wahhhhh..femos emos laaaa daa ni..

    ReplyDelete
  8. uncle, jangan menggatal di sekolah okey! ~hahahaha

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    Oi, dah jadi celebriti ni ... tahniah brother ! Risau pulak nanti orang sebelah ... almaklum peminat dah ramai ! "Murid baru" tu nampak belakang je !

    ReplyDelete
  10. tahniah beb.... makin popular dan glamer!

    ReplyDelete
  11. Ohh famous dah uncle gedek! Maybe sebab ayeem ayam ada jugak share link blog ni kat fb kot.hehe..

    KEEP IT UP UNCLE ! \^_^/

    ReplyDelete
  12. fuyoo dah femes uncle gedek ni..gi skolah tgk anak k bukan tgk cikgu!!!

    ReplyDelete
  13. cam na nak femes macam ni... bagi tips sikit jangan aar lokek ilmu kefemesan tuw.. opps nak antar anak sekolah ke nak ngurat anak sekolah.. isshhh

    ReplyDelete
  14. kalo nampak muke cikgu cun tu lagik baguih tau uncle~ hahahaha.... sokong!

    ReplyDelete
  15. hahaha..
    apesal angkel suka tayang muka..
    (fes time dtg dan jakun sebentar)
    :D

    ReplyDelete
  16. sebelum uncle dpat jemputan dr melodi, jangan tidur lagi atau malaysia hari ini . diharap uncle tak lupakan sayaaaa .muahahaha

    kat fesbuk pon bnayak yg review uncle. kawan2 sy semua dah kenal . kehkeh

    ReplyDelete
  17. kim salam kat cikgu baru tuk saya uncle, bley? kehkehkeh....

    ReplyDelete
  18. wow..uncle gedek dah pemes!!!
    hoyeah hoyeah...

    ReplyDelete
  19. huaaaaa uncle da femes! cayalah!

    ReplyDelete
  20. dah femes seantero dunia dah nie
    rugi tak bergambar dengan uncle aritu

    ReplyDelete
  21. uncle dah jadi celebrity..!!! tahniah tahniah.. boleh bikin fan club..!!

    ReplyDelete
  22. apa pulak pengsan uncle...group hug la weii...!!!

    ReplyDelete
  23. jangan sampai rambut bertukar color sudah lah

    ReplyDelete
  24. wah...glemer gila. Tahniah uncle :)

    ReplyDelete
  25. eh anak gedek ada masuk tahun satu ke? ker saja nk usha guru baru yg cun2

    ReplyDelete
  26. Good start for a new beginning :) Cheers. (speaking London sempena 9gag)

    ReplyDelete
  27. uncle2! uncle sangat awesome..sila singgah kat blog sy..ada entry spesel utk uncle...peace!!

    http://fukkenlol.blogspot.com/2012/01/fukken-comixed-special-uncle-gedek.html

    ReplyDelete
  28. speak english uncle!
    you're going international!!! :)
    wah! wah! wah!

    ReplyDelete
  29. Tahniah !!...jgn lama pengsan tuh..

    ReplyDelete
  30. hahahha kelakar gila ! dah femes sekarang ! =)

    ReplyDelete
  31. wohaa... uncle dah femes skrang... jgan lupakan kitaorg plak lpas ni? hehe.. Tahniah uncle...

    ReplyDelete
  32. femes la lepaih ni..hati2 dgn paparazzi eh.. he he

    ReplyDelete
  33. wohaa... uncle dah femes skrang... jgan lupakan kitaorg plak lpas ni? hehe.. Tahniah uncle...

    ReplyDelete
  34. perrghhh..caya lah uncle..from zero to hero... hehe

    ReplyDelete
  35. you deserved it uncle! makin femeslah uncle lepas ni...nak sign autograph! heheeheeee..

    ReplyDelete
  36. tahniah uncle... famous amous la uncle niihh...^_^, bila nak belanja??? :P

    ReplyDelete
  37. memang comel uncle ni..hehe..

    salam kenal uncle :)

    ReplyDelete
  38. semalam tgk 9gag terkejut gak tengok...macam kenalla..hehe.
    tiap2 hari tengok 9 gag. make my day.

    ReplyDelete
  39. uncle,

    mohon kim salam sama itu che'gu

    ReplyDelete
  40. he..he...ckgu comel apa salah nya.....

    ReplyDelete
  41. pewwwwwwwwiiiiiiiiiiittttttt!!uncle pemes!

    ReplyDelete
  42. wah uncle dh mcm selebriti dah he..he
    tahniah! tumpang gmbira jugak :D

    caption msk megi tu mmng klakar

    ReplyDelete
  43. leena tengok gedek dia nak ngorat cikgu comel.larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  44. perghhhhhhhhh congratulations la uncle gedek!!

    ReplyDelete
  45. waduh! femesnye this 'not so old man'. hehe! (>.<)

    ReplyDelete