CLICK!

Followers

Monday, January 23, 2012

January 23, 2012


Apa pandang-pandang? Cemburu dengan rambut panjang uncle lah tu...! ~hehe...

29 comments:

  1. kikikikikik.
    kalah rambut ayu..

    ReplyDelete
  2. Eh.. uncle pakai shampoo apa??
    hahahha
    LARIIIIIIIIIIII

    ReplyDelete
  3. dia tanya, "uncle takmo botak cam saya ke?" hehe

    ReplyDelete
  4. gua rasa dia cakap lain la bro...

    "...ish2...banyak yer..."


    hehehehe!

    ReplyDelete
  5. uncle: botak is GOJES.kekehkeh...

    ReplyDelete
  6. hahaaa definitely dia cemburu tu uncle. hahaaaa

    ReplyDelete
  7. Ahahaha..sian si botak kena marah yg uncle!

    ReplyDelete
  8. SALAM,
    LF nak jadi macam yang di depan ... lagi macho nampaknya

    ReplyDelete
  9. datang blogwalking sebab uncle suruh blogwalking kalau bosan. ahaks!

    ReplyDelete
  10. haha~ uncle cube ptong rambut..die tak jeles punye...

    ReplyDelete
  11. bukan jealous tp nak kata botak itu menawan taw....

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Uncle

    dia nak tanya uncle malu tu...

    ReplyDelete
  13. sebenar dia nk tanya sape lagi hensemmm....

    ReplyDelete
  14. saya cabar uncle botak kan rambut. ~haha

    ReplyDelete
  15. or, at least, pendek kan rambut..kekekekekek

    ReplyDelete
  16. uncle...ya botak is gojes...but then long hair...2x gojes!

    ReplyDelete
  17. Salam Yob,

    Tak payahlah nak berlawan dgn patung tak bernyawa tuuuu...

    ReplyDelete
  18. uncle post 1 entry gmbr paling cute uncle...kembungkan pipi sambil muncungkan bibir...muahahhah

    ReplyDelete
  19. rambut uncle lg pnjg dr me...
    hmm..imagine uncle botak..ahahahah!

    ReplyDelete
  20. Eza tak jeles pun dengan rambut uncle.. huahua! :P

    ReplyDelete
  21. sure ke dia pandang uncle tangan dia statik jer..?

    ReplyDelete
  22. jeles tu dia tgk rmbut uncle panjang hehe

    ReplyDelete
  23. uncle taip hehehe.. tapi takde pun senyum.. hikhikhik..

    ReplyDelete