CLICK!

Followers

Wednesday, November 9, 2011

November 9, 2011


5km per hour? You must be joking! Nombor 5 pun tak wujud pada speedometer pada kereta uncle!

75 comments:

  1. kih3
    tu kelajuan untuk pejalan kaki la uncle

    ReplyDelete
  2. haha... 5km/j rasanya org jogging pon bole potong

    ReplyDelete
  3. muahaha.... mana unkel jumpe tuh...huhuhuh

    ReplyDelete
  4. keluar kereta,pastu tolak~keh keh~

    ReplyDelete
  5. ni kereta merangkak! bile nk sampai kalau mcm ni...

    ReplyDelete
  6. minggu depan rasanya meter kelajuan kereta sy akan cecah 5km/j! huh!

    ReplyDelete
  7. meh kite sekel sapa yg buat signboard tu uncle!

    ReplyDelete
  8. ahahha..ni untuk pejalan kaki je ni.. :p

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya nak buat 30km/j agaknya kot:)

    ReplyDelete
  10. kt area mn tu uncle
    mau x gerak2 kete kalo 5km

    ReplyDelete
  11. dia suh jalan kaki kot 5km/j :)

    ReplyDelete
  12. Uncle caya ker? Tu papan tanda mainan!

    ReplyDelete
  13. sapa laa yang buat papan tanda tu agaknya..hehe

    ReplyDelete
  14. kehkehkeh~~ uncle sama perlahan la ngan kure-kure gamaknye,.hehe

    ReplyDelete
  15. naik basikal pun dah 7km/h kan....:)

    ReplyDelete
  16. hehehehe... 5 je pokcik..sila tambah sendiri pada meter.. =)

    ReplyDelete
  17. Uncle, cool la blog uncle ni. Yg saya perasan, uncle ni suka pakai baju hitam kan?

    ReplyDelete
  18. ni bawakmkete kuda uncle..memang 5km/j..huhuhu..entah yeee..i ni yang pompuan paling koman pun 80/100kmj..muehehhe :P

    tak rempit sungguh..

    ReplyDelete
  19. kete kancil sy pun xde 5km/j...negara mana ni) =.=*

    *lukis pkai autocad ja uncle,sy xpndai potoshop =P

    ReplyDelete
  20. papan tanda arah jalan siapa yang pegi audit ye?

    or uncle tengah audit sekarang ni?

    ReplyDelete
  21. jom lumba lari uncle kalo uncle bawa kereta 5km/j lah..hahaha..

    ReplyDelete
  22. Kagum..banyak nya idea u..x terjangkau dek akak..ada2 saje kisah disebalik gambar yg sama n ayat yg simple..Syabas!:)

    ReplyDelete
  23. tu die maknenye..g park kete,soh turun jogging..keh..keh..keh....

    ReplyDelete
  24. keta beso mmg takde no 5 tu sbb no besooo je ada kan...heheheh

    keta kecik sya cuma ada 1 smpi 5 je...huhuuuuu

    ReplyDelete
  25. tu kalau kereta manual tu mau kejap2 main enjin tu.

    haha.



    .

    ReplyDelete
  26. 5km/j? u cannot be serious?

    ;p

    kereta lembu kot uncle..

    ReplyDelete
  27. uishh bior bebenor..
    sape la yg cerdik tu ye ish3..

    ReplyDelete
  28. jom try bawak 5km/hr!!! he he....

    ReplyDelete
  29. muahahahaha...kena bwk beskal lalu kat situ kot

    ReplyDelete
  30. uncle jupe kat ne tu?nak p amik gak gmbr cmni hihi

    ReplyDelete
  31. mungkin utk kereta sorong je kot..ekekek

    ReplyDelete
  32. speed 5km tu agak nye sesuai untuk orang yg cecah angka empat puluh kot...hehehehe

    ReplyDelete
  33. haha, boleh pulak camtu :p

    ReplyDelete
  34. ha ha ha ! mengensot pun lagi laju , tahu ?

    ReplyDelete
  35. hehehe..perlahan sangat tu..
    kalah kura2..

    ReplyDelete
  36. itu betul2 slow.
    5km? jalan kaki pun 10km/j :)

    ReplyDelete
  37. nak komen ape yek?

    saya pernah lari 100m, 200m,400m, 800m, 4x100m & 4x400m. sekian. (>.<)

    ReplyDelete
  38. =.='

    hahahahaha. .gilo po amaran speedmeter cmtu ??

    uncle ! motor lagenda huda pun taderw nombor 5 ! HAHAHA. .

    ReplyDelete
  39. tempat latihan budak kecik bertatih kot...hehehe ktner tu uncle? leh saya bwk ank gi race ssitu

    ReplyDelete
  40. ekekkeke tolak je x yah bawak keter tuu :)

    ReplyDelete
  41. haah! betul betul betul! ini jkat mano ni uncle.. =)

    ReplyDelete
  42. 5km je uncle..agak2 semput dh kete tu kan heheh

    ReplyDelete
  43. =.=' kat mana signboard tu uncle?

    ReplyDelete
  44. tu kelajuan masa nak ngekor keta lain taim trafik jem..

    ReplyDelete
  45. haha..mungkin bila lalu situ kena tolak je kereta tu uncle...tak masuk akal langsung....heee~

    ReplyDelete
  46. uncle salah faham tu...
    maksudnya perlahankan sebanyak 5km/j

    CTH: ketika tu speedometer uncle pada kelajuan 120km/j...
    Jadi : 120km/j - 5km/j = 115km/j

    hahaha
    Pandai tak saya???

    ReplyDelete
  47. kekkeke
    kete zaman puba kala gamaknyeeee

    ReplyDelete
  48. jangan kata kereta..motor sy pun xde sign untuk 5km..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  49. Untuk pejalan kaki kot tuh.. Letih nak tekan padel gituh.. Haha :D

    ReplyDelete