CLICK!

Followers

Tuesday, November 29, 2011

November 29, 2011


30 Saat Bersama Ustaz Dek
 (Kalau sanggup dengar, la...)

66 comments:

  1. satu penghijrahan sempena tahun baru yerk uncle...larikkk..

    ReplyDelete
  2. macam ustaz akhil hayy...heheheee

    ceramah apa tu uncle??

    ReplyDelete
  3. keh keh keh
    ada gaya, ada rupa Utz Dek

    ReplyDelete
  4. Sanggup 3 saat jer... Hehehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ustaz...
    heheheh

    ReplyDelete
  6. saya sanggup sebab saya selalu dengar pada nasihatnya bukan dari paras dan gayanya... ;)

    ReplyDelete
  7. lama tak jenguk uncle..dh tukar jadi ustaz dah?hihihi..tak lik kuala krai ker?

    ReplyDelete
  8. Ahahahaha...gulp! Uncle buang karan eh?

    ReplyDelete
  9. Oksigen..oksigen...kalau paling belakang konfirm ada sanggul...oksigen..oksigen!

    ReplyDelete
  10. La...igtkan Mak Enon baru balik dr sungai basuh kain baju tadi. Hiks~

    ReplyDelete
  11. mcm sarban singh pun ade jugak ni..tp lebih kpd ostad2 tabligh je kalo pakai celak tebal kat mata dah serupa abuya dah hahahaha

    ReplyDelete
  12. lagi sikit nak mcm yuna..eh..

    jgn marah ye uncle :D

    ReplyDelete
  13. sanggup..sanggup tapi uncle larat ke pakai serban lama2?

    ReplyDelete
  14. ni bukan potoshop eh.

    tetibaaa heee..

    ReplyDelete
  15. tak sempat nak dengar,dah abis sbb 30saat je ni..huhu

    ReplyDelete
  16. barula nampak GARANG.. =p
    kalau ada siap dgn seban..dgn jangut dan jambang...
    dah boleh pergi perang

    ReplyDelete
  17. ini mentor ustaz don ek..?
    hehee..

    p/s: sekali pandang adalah iras ust. don tu.. dua kali pandang.. mcm mr. singh pun ada.. ;P

    ReplyDelete
  18. amboi.... udah ghupe singh pun ada.. hehe... janggut tu simpan kasi panjang sikit lagi.. =)

    ReplyDelete
  19. ehhh ingatkan dah tersalah org tadi..hehe

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..sempena Maal Hijrah ke ni..:)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum uncle..
    dari mana nak ke mana..?

    ReplyDelete
  22. uncle ber 'turban' dpan rumah eh?

    ReplyDelete
  23. ler..30saat je?
    mana cukup..
    nanti 18hb gathering bolehlah ustaz dek bg tazkirah yer..

    ReplyDelete
  24. hahaha....nak kuliah bab apa ni ususketat (ustat)? kih kih kih.

    ReplyDelete
  25. Untung org berambut pjg. boleh dijadikan serban makanya helmet tidak diperlukan lagi. hihihi.

    BTW, Assalamualaikum, ustaz.

    ReplyDelete
  26. kahkahkah...ucle dah BOTAK kan???? hhehehe...

    lama xnmpk uncle kt blog saya..huhuhu

    ReplyDelete
  27. nasib baik 30saat,klu 30minit..cabutttt...heheheh!

    ReplyDelete
  28. Kikikiki, kalau ustaz dek jump ngan yuna, mesti Dia mintak sain.....muahahaha

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum ustaz dek...^_^
    Salam Maal hijrah uncle..

    ReplyDelete
  30. wah, uncel cam ustat la.. hehe.. uncle meh jmput bc entri br sy JIKA @ KALAU.

    ReplyDelete
  31. mak aii.. ustaz rock ...sejuk hati

    ReplyDelete
  32. Lagi cantik kalau lu pakai dengan spek merah hari tu... muakakakakaaaa...

    ReplyDelete
  33. alahai hensemnya ustaz dek ni..sempena maal hijrah ye?
    saya peminat ustaz don.. :)

    ReplyDelete
  34. ni boleh ganti ustaz don ni hahaha..terancam ustaz don mcm ni hahaha

    ReplyDelete
  35. ahahhhhaiii ... ustaz ,... pengsan ...

    tapi ... keh keh keh ... hansemmm

    ReplyDelete
  36. Ustaz Dek, saya nak tanya, apa doa mandi hadas?

    ~hahahahaha

    ReplyDelete
  37. tercabar ustaz don kalau gini gayanye. gegegegegg!

    ReplyDelete
  38. Nasib baik ada bgth '30 saat Bersama Ustaz Dek' kalau tak ingat bersama Singh Dek td..huhuhu

    ReplyDelete
  39. hehehhe..ingatkan ustaz don tadi..rupanye ustaz dek..

    assalamualaikum ustaz..heheh

    ReplyDelete
  40. Ustaz Dek!!!...Hijrah besar ni...

    ReplyDelete
  41. 30 saat tutorial mcm mana nak amik gambo sendiri dan post dalam blog. hoyeh!!!

    ReplyDelete
  42. 30 saat jer? aiseh, ikat serban tu pun lagi lama da...

    ReplyDelete
  43. ustaz encem lah kalau cam ni punya ustaz, mesti ramai yg dengar ceramah:)

    ReplyDelete
  44. kahkhkahkahkhakhakhakhakha lolx... tergolek2x ketawa tgok gambar dan caption.."Ustaz Dek"

    ReplyDelete