CLICK!

Followers

Friday, May 7, 2021

May 7, 2021



Apa betulkah ini...? 

Gadis penghias botol sirap telah ditukar dengan gadis yang baharu? 

TIDAAAKKK! 

Kembalikan gadis sirap yang lama...!













16 comments:

  1. bukan gadis tu dah dewasa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi uncle suka wajah dia kanak2... ikonik tu!

      Delete
  2. Ya benar. Sarsaparilla yang dibeli pun muka perempuan baharu. Mungkin budak tu sudah besar.

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya muka orang sama tu Uncle. Gambar lama tu waktu dia kecik, yang baru tu dia dah dewasa.

    ReplyDelete
  4. Jangan tergoda pada gambar produk

    ReplyDelete
  5. uncle ni ade ape2 ke dengan gadis sirap yg lama tu.. jangan uncle..

    ReplyDelete
  6. Gadis baru tu cute jugak uncle, kasi can la dia hehe

    ReplyDelete
  7. dia pass kat kawan dia pulak agaknya, berkongsi rezeki :-)

    ReplyDelete
  8. berwajah baru la kalau gitu ya uncle..

    ReplyDelete