CLICK!

Followers

Saturday, May 15, 2021

May 15, 2021



Uncle dengan TV ni jangan percaya sangat... Mula-mula bersungguh pilih cerita... Dua puluh minit lepas cerita mula uncle pun Zzzzzzzzzz...

Nak-nak cuaca panas macam hari ni... Huhuhu...

#FaktorUmur









18 comments:

  1. Hehe. Sebab tidak abah mertua PC selalu pesan. Kalau Abahhhh hidupkan TV.. Abah baring, anak atau cucu kena tengok sebab memang akan tido hujungnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Nanti anak cucu tolong ceritakan kesudahannya....

      Delete
  2. Hahaha, nasib baik boleh play banyak2 kali later2 on kan uncle

    ReplyDelete
  3. Layan Youtube di smart tv ke uncle? Rumah saya layan tu Aje. Takde Astro, takde channel tv..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah dengan uncle... tak pernah pun langgan estero....

      Delete
  4. kat astro, cerita duk ulang2 cerita yg sama je.

    ReplyDelete
  5. saya kadang-kadang on tv pon tak tau nak tgk cerita apa. last-last tv yang tengok saya

    ReplyDelete
  6. tu android box ke uncle? cerr try search "mia khalifa" misti uncle xleh tdo smpi ke pgii.. tp nnti jgn komplen longgar lutut wehh.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok... nanti uncle cuba search.... Eh! Tercakap pulak! Hahahahah!

      Delete
  7. Cuaca panas pun Uncle masih boleh zzzzz.... kalau saya baik terjun sungai hihihiii.

    ReplyDelete