CLICK!

Followers

Monday, December 21, 2020

December 21, 2020



Tulis nota atas buku atau di telefon? 
Uncle masih setia dengan buku... 

(Ya, ya... uncle tahu! Uncle dah tua! Huhuhu...)
















18 comments:

  1. Tulis atas buku adalah lebih feel

    ReplyDelete
  2. Hehe. Saya sama dengan uncle, masih guna buku.

    ReplyDelete
  3. Dua-dua uncle. Sebarang kemungkinan boleh terjadi.

    ReplyDelete
  4. Kalau lagi tua macam wak ni, nulis pun dah jarang2.
    pen pun dah takde simpan.

    ReplyDelete
  5. Eza pun masih setia dengan buku. Haha. Sep sikit uncle. Eza suka tulis isi penting kat buku catatan, husband pun sama. Segala design peralatan dia nak hasilkan, dia kena sketch dulu baru ada gambaran.

    ReplyDelete
  6. kalau tulis lagi senang nak ingat berbanding taip.

    ReplyDelete
  7. Lama dah tk tulis no fon kat buku uncle,
    Buku untuk conteng nota ad le.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. no fon memang simpan kat fon... kalau ada orang tulis uncle pon nak tumbok dia... hehe

      Delete
  8. saya kedua-dua nya ada uncle..tp kalau atas buku lebih byk ^_^

    ReplyDelete