CLICK!

Followers

Wednesday, December 17, 2014

December 17, 2014


Tips untuk mengeringkan rambut dengan cepat.
~ Minta tolong encik di belakang 'blow' kan...!"

(...berdesing telinga, okey!)




26 comments:

  1. hahaha.. bukan rambut uncle jarang basah ke, hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Lepas tu.. bila rambut dah kusut.. 'guna jari pun boleh..' macam iklan syampu pulak.. ekekeke..

    ReplyDelete
  3. Kalau blow yg pakcik tu guna cerminmata pun tercampak sama:)

    ReplyDelete
  4. Ingatkan Taliban kat belakang tu..

    ReplyDelete
  5. saya ke sini dari blog Relaks Minda
    menarik dan kagum! saya baru tahu mengenai self-portrait ni.
    soalan tambahan dari FAQ sebelah ni, adakah blog ni yang pertama ke seumpamanya di Malaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai yana!

      Errr... Yang yertama atau tidak, uncle kurang pasti... tapi ada lagi yang seumpamanya... :)

      Delete
  6. Kalau dia tolong sedutkan tahi telinga pun bagus juga..hehehhe

    ReplyDelete
  7. Macam nak tiup kat telinga uncle je tu huhu.. :D

    ReplyDelete
  8. janggut pun ter- blow tau!
    hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahhaaaa...boleh tercabut rambut tu..

    ReplyDelete
  10. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai rose! Salam kenal... nanti uncle jalan2 ye?

      Delete
  11. tu mcm dia nak servis telinga uncle jer~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilang semua kotoran dalam lobang telinga! haha

      Delete
  12. kalau lama sangat boleh pekak pulak....

    ReplyDelete
  13. tetiba teringat art deno yg rambut terbang2

    ReplyDelete