CLICK!

Followers

Saturday, October 26, 2013

October 26, 2013


Kasihan udang tu... sampai mati kekal solo...

(Yang depan tu dah tak solo... walaupun kadang-kadang perasan solo... baahaha!)




17 comments:

  1. Cantik rambutmu, ikal mayang..😉

    ReplyDelete
  2. hiks... ayat tak boleh blah.. " perasan Solo"

    done follow you

    ReplyDelete
  3. uncle inaikan rambot kah? :P

    ReplyDelete
  4. tak solo tapi space ada 3 lagi kan...hahah..terbaik bro

    ReplyDelete
  5. tak solo tapi space ada 3 lagi kan...hahah..terbaik bro

    ReplyDelete
  6. nasb baik udang, kalau ketam jawablah sendiri.

    ReplyDelete
  7. saya bgtau kengkawan yang selalu tention di tempat kerja, jenguk le blog uncle, kompom boleh senyum..
    dah ramai yg ngikut walaupun belum ada akaun blog..
    tq uncle mengembirakan kami semua..

    ReplyDelete
  8. Mesti udang tu lebih manis dan sedap daripada biasa.. sebab kesoloannya itu.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. klu solo sampai tua.. mesti keras dagingnya.. =p

    ReplyDelete
  10. Kalu mengaku solo pun kompom ramai tak percaya!

    ReplyDelete
  11. ada gak udang nama 'udang solo' ek?pes time dgr.dah lama tak ke pasar basah..:p

    ReplyDelete
  12. yang solo itu tak semestinya tak bahgieeeeeee hahahaha

    ReplyDelete
  13. bahaya hidup solo ni...hati keras

    ReplyDelete