CLICK!

Followers

Wednesday, October 16, 2013

October 16, 2013


"Bila dah tua kerepot, orang pun tak ingin..."

Hey! Uncle bukan cakap tentang uncle, okey!!! Cubit nanti..!





12 comments:

  1. Assalamualaikum uncle. heee keta vintage camni. sayangnya tak bela elok2 kan :(
    *Salam Aidiladha

    ReplyDelete
  2. kereta kat blakang tu boleh modify jadi style oldskool gitu...banyak yg nak nanti.. :)

    ReplyDelete
  3. lelaki makin tua (kalau poket makin berisi), mesti ramai yang cuba mendekati...

    ReplyDelete
  4. LAMA KALAU DIJAGA, ADA HARGA TU..

    ReplyDelete
  5. tapi yang tua tu lah takde galang gantinya.. ;) yang baru takkan sama dapat gantikan yang lama.

    Hey! Saya tak kata pasal uncle ye.. tapi pasal kereta tu.. kihkihkih.. ;)

    ReplyDelete
  6. uncle tetap ramai yang sayang kan~
    ahaks~

    ReplyDelete
  7. uncle tetap muda.tak bodek taw

    ReplyDelete
  8. BP plat kereta tu...
    Bujang Peranakan... (untuk yg "menembak gambar")

    ReplyDelete
  9. kereta antik mcm ni kalau ubah jadi cantik mesti berebut org nak

    ReplyDelete
  10. kete tu boleh masuk dalam 'but we are not alone'.

    k bai!

    ReplyDelete