CLICK!

Followers

Wednesday, June 5, 2013

June 5, 2013


Alaaa.... kamu semua pun pernah buat, kan? 

Buat apa..?

Tuu... cuba 'nyonyot' madu dari bunga tu...! 


31 comments:

  1. terus teringat masa kecik2

    ReplyDelete
  2. kehkehkeh.. pastu pusing2 dalam lubang telinga

    ReplyDelete
  3. hahahaha...aksi yg suka dibuat zaman kecik

    ReplyDelete
  4. YA PERNAH. HABIS MADU SAYA BUANG MERATA-RATA..

    ReplyDelete
  5. wakakakaka a'ah uncle, Kenit sedut madu tu la kecik-kecik dulu. Tu yg semacam je meninggi tu ekekekeke (^_^)

    ReplyDelete
  6. mana nk tekan like ni ..hihih

    ReplyDelete
  7. pernah..!

    hahaha..lama x buat..
    tapi rasanya bunga merah ni xbyk madu dia compare dgn bunga kuning..

    ReplyDelete
  8. uncle gedek si lebah :p keh keh keh. nostlagia...

    ReplyDelete
  9. masa kecik2 selalu buat...dah besar gajah ni tak penah lg...hehehehe

    mohon vote Alin Marlini di http://alinmarlini.com/tips-buat-duit-dengan-blog-dari-seminar-denaihati/

    ReplyDelete
  10. manissss..salu amik kat pokok bunga tok..

    http://muahxmuah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hehehe.. teringat masa kat rumah arwah wan dulu.. selalu buat macam tu.. cuma tak gondoller pokok tu.. ;)

    ReplyDelete
  12. hahaha..saya buat saya buat..

    ReplyDelete
  13. Kakak mengaku tak nak bohong memang pernah buat sampai bibir kena sengat semut:)

    ReplyDelete
  14. Saya nyonyot benda lain la uncle.

    ~bahahaha

    ReplyDelete
  15. eh!!! haah.. betul.. pastu camtumkan jadi rantai ke.. gelang ke.. pastu..passtu.. osah ngengado eh kan..^^

    ReplyDelete
  16. hahaha..mana ada org nyonyot bunga tuh, sedut ada la...

    ReplyDelete
  17. errrr, bunga ni tak pernah. hujung kemuncup tu pernah buat

    ReplyDelete
  18. aaa...dah lame tak buat..hehe
    maniskan madu itu..ekeke

    ReplyDelete
  19. saya tak pernah tak buat...ngeee

    ReplyDelete
  20. ahahah.. uncle ni mmg kiut la.
    saje tau nak ingatkan kisah nostalgia dolu2... ahahaha ;P

    ReplyDelete
  21. Nyonyot lepas tu buat kalung!

    ReplyDelete
  22. aaaa...uncleee!!!!
    byk bunga tu kt rumah sy d kg. ms kecik2 main bunga tu buat brg kemas.hahaaahaaa..gelang la cincin la rantai laa.. ;)

    ReplyDelete
  23. cuba selak celah bunga tu,,,jumpa tak rasanya....

    ReplyDelete
  24. Biasa buat menghisap madu bercampur debu jalanan...

    ReplyDelete
  25. penah, kalo dapat yang tawar cari jugak sampai rasa yang manis..

    ReplyDelete