CLICK!

Followers

Tuesday, February 19, 2013

February 19, 2013


"Ini bukan ginculah... ini kurap...! Sumpah, abang tak tipu..."
"Tadi masa naik motor, abang kena batu... Percayalah..."

Tercari-cari alasan nak jawab pada aunty...


(Dah, dah... ini sebenarnya photoshop, okey!)


33 comments:

  1. hamboihhhhhhhh! igtkan virus tadi.. ekekekeke

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...lawak la en gedek ni..

    ReplyDelete
  3. amboi..lipstik jenama avon ke maybeline tu?hihi

    ReplyDelete
  4. kalau betul tak dapat bayangkan, jawabnya perang dunia ketiga la uncle.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Amboiiii...tinggi bonar imaginasi ankel nih!!

    ReplyDelete
  6. oh. igtkan ada app kat handphone boleh wat camtu. nih bibir ning baizura ke? beso sgt. hehe

    ReplyDelete
  7. heheh..
    kalau betul memang naya la..:)

    ReplyDelete
  8. Humang aih bang! Bosa bona bibir! Heeeeeeee!

    ReplyDelete
  9. Besaq2 nya cap dia.. kalau betui mesti kena cium dengan orang afrika...he he

    ReplyDelete
  10. haha kalau ada button like kan best

    ReplyDelete
  11. amboi-amboi... besaunya kiss betullah nampak macam kurap tak pun kena baling ngan batu tanah merah... hahaha kejam eh..

    ReplyDelete
  12. besaq! bibir sapa la tuh! hahahahaha

    ReplyDelete
  13. kalau betul kan... besarnya bibir tu uncle.. hihihi^^

    ReplyDelete
  14. besar bebenor lipstick tuh uncle.. besar penumbuk.. hehe

    ReplyDelete
  15. Memang dah tahu dah cara menipu nyerr... hahaha

    ReplyDelete
  16. tapikan ..kalau betul.. tebal juga bibir mereka2...penuuh pipi!

    ReplyDelete
  17. hadoi la... semua entry lawak...

    ReplyDelete
  18. hahahahaaa kalau betul konpem auntie merajuk sebulan..

    ReplyDelete
  19. NYAMUK SKRG DAH GATAL DAN ADVANCED KAN..KENA GIGIT TERUS JADI MCM NI..HUHU..LARIKKK

    ReplyDelete
  20. Cakaplah rama-rama yang hinggap.:-)

    ReplyDelete
  21. ingatkan perempuan negro mana yg cium uncle :p besor penampo bibirnya :p hahahaha

    ReplyDelete
  22. minah salih mana yang cium uncle tu.. ;)

    ReplyDelete