CLICK!

Followers

Wednesday, October 17, 2012

October 17, 2012


Tapi Abdullah Hukum apa? Hukum penjara? Hukum karma? Hukum hudud...?
Heeeiiii!!! Tak gemar betul tulisan yang tak lengkap ni... buat uncle gelisah tertanya-tanya...!




Kamu semua dah tengok entri WW CIKGU NAMAN? Tang bibir tu yang tak tahan tu... Haha!

24 comments:

  1. hahaha..saya sejak dulu lagi masa naik LRT, lalu stesen ni, tertanya tanya who is this guy?

    ReplyDelete
  2. hukum apa yer? salah hukum :p

    ReplyDelete
  3. x tau la knp dia kena hukum smpai diabadikan jadi nama tempat..huhu

    ReplyDelete
  4. Uncle...nanti orang Kampung Abdullah Hukum marah!

    ReplyDelete
  5. mungkin Abdullah bin hukum kot

    ReplyDelete
  6. ingat lagi memula sy dtg sini dr kg,saya tgk papan tanda ni mesti terdetik di hati 'mgkin polis salah letak nama.sebenarnya nak letak nama abdullah hakim'hehe

    ReplyDelete
  7. hukum lah apa yang patut..haha

    kenapa dengan bibir tuu?hehe

    p/s: thanks for backlink

    ReplyDelete
  8. hukum tu nama abah dia la uncle... :)

    ReplyDelete
  9. uncle..Abdullah hukum hakam pun boleh.

    ReplyDelete
  10. Hukum....aaaa tau tau . abdullah hukum ... (tak habis juga).....

    ReplyDelete
  11. Abdullah nak HUKUM lu pasal mengumpat Abdullah Hukum... hahaha..

    ReplyDelete
  12. hahaha hukum gantung kot uncle

    ReplyDelete
  13. Abdullah Hukum Man..ye kot !

    ReplyDelete
  14. hmm...Abu Bakar...bakar apa?
    pun tak sker..

    oopss dah azan plak dah...tata!

    ReplyDelete
  15. ayat dia tergantung..
    (walau sebenarnya itu hanyalah merupakan nama tempat).. ;)

    ReplyDelete
  16. Tempat Abdullah HUtang KUMari..

    Pergaduhan mereka yang berlarutan menyebabkan tempat tersebut dinamakan Abdullah HUKUM..........



    *hari-hari lalu LRT sini..

    ReplyDelete