CLICK!

Followers

Monday, August 13, 2012

August 13, 2012


Nak kena berbogelkah ni..? Uncle tiada masalah. Jangan jadi huru-hara, sudah...!

(Ayat penuh: Zon Larangan Pemakaian Baju Klinikal. Lokasi: Hospital Sungai Buloh)

26 comments:

  1. errr.....Uncle tak ada masalah...masalahnya...nurse nurse kat sana....berganduh sesama sendiri...hehehhe

    ReplyDelete
  2. jangannnnn!!!!!!! tak sanggup tengok badan berlipat-lipat.:D

    ReplyDelete
  3. jangan...!!!! tak sangup tengok perut bwerlipat-lipat..:D

    ReplyDelete
  4. bogel juga kaluuu, semorang larilah uncle..haha

    ReplyDelete
  5. pakai baju je tak boleh..seluar boleh..

    ReplyDelete
  6. hahahahahahaha.....uncle ni...ade2 aje lah

    ReplyDelete
  7. uncle nak bogel?? lari dulu!!!!!!! hehehe

    ReplyDelete
  8. tiada salahnya..kalau mahu...hehe

    ReplyDelete
  9. doctor xsanggup pun nak tgk pakcik bogel..hahaha

    ReplyDelete
  10. ohh no!!
    takut badan sasa uncle

    ReplyDelete
  11. KALAU NURSE SAYA SANGGUP.. YANG MUDA2 LER... OPS....

    ReplyDelete
  12. terfikir.. camanerlah misi-misi kat situ nak hadapinye..

    ReplyDelete
  13. muka tak bersalah yg x bole blah tu. hahahahaja

    ReplyDelete
  14. Spital mana lagi yg uncle selalu pergi eh?

    ReplyDelete
  15. Ko Macam-macam yer...Jgn buat hal kat sepital...kang kena tahan kat wad psaiko...menangis la ko pepagi raya...makcik tak tau...

    ReplyDelete
  16. jgn bogel uncle!! bulan puasa ni

    ReplyDelete
  17. haru haru gamat hosp sg buloh....

    "mohon tangkap jejaka ketat yang tah berbaju"
    *pengumuman PA System hospital

    ReplyDelete
  18. uncle check badan kat hospital ke? (sebab tu bogel) haha

    ReplyDelete
  19. muahahahahaaa.... kus semahangat...!!

    ReplyDelete
  20. kurang pulak pahala nnti, tunggu la habis puasa...

    ReplyDelete
  21. baju saya tak kisah~jangan seluar~~

    ReplyDelete
  22. in this zone, i just want u to see you with your hair just hair wakkakakakakkakakak (sila baca ikut tone cite titanic)

    ReplyDelete
  23. kompem huru-hara uncle...heeheee

    ReplyDelete