CLICK!

Followers

Sunday, December 4, 2011

December 4, 2011


Pencarian baju sekolah, beg sekolah dan kasut sekolah bermula.... KOYAK!
Duit Bantuan Persekolahan RM100.00 dulu? Dah lama uncle convert jadi petrol..! Haha!

Kawan-kawan sudah mula membeli?

38 comments:

  1. make a very early preparation to back to school is good actually.

    ReplyDelete
  2. sy kene beli jubah byk2 uncle...lg mantop harge die..

    ReplyDelete
  3. belum lagi..minggu depan..tinggal 2 orang jer lagi sekolah menengah..3 dah lepas..:)

    ReplyDelete
  4. Baru beli sepersalinan uncle...Nanti mau beli lagi..:)

    ReplyDelete
  5. saya punya time belum tiba.. hehee..

    =}

    ReplyDelete
  6. entah.. budak2 ni tengah tahun dah tukar baju sbb gemoks.. so tak de tunggu bukak sekolah pon nak beli..

    ReplyDelete
  7. baguihnya...awal lagi dah pi cari baju sekolah...
    Dekat KL ada tempat boleh beri borong... kalau anak ada 4 masih sekolah memang untung beli kat situ..sebab kena beli banyakk...

    ReplyDelete
  8. belum lagi bro duit rm100 tu pun belum ambik lagi...:)

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    SEKURANG2NYA BOLEH CONVERT. YG ANAK2 DAH HABIS SEKOLAH NI, NAK CONVERT APA?

    ReplyDelete
  10. belum lagilah uncle...
    tunggu bonus 19hb ni, duit RM100 tu ada simpan lagi...buat beli buku diaoranglah!

    ReplyDelete
  11. takde anak lagi canne nak beli hehehe

    uncle, nah ada lauk utk uncle buat mlm ni heheh
    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/bug-weta-worlds-biggest-insect-found.html

    ReplyDelete
  12. Kami br ptg td abes supin... Kt Tesco je... Rabak la....hehehe

    ReplyDelete
  13. tak mula pikir lagi pasal baju anak2 neh
    hahha

    ReplyDelete
  14. saya pon lum beli baju sekolah lagi..hihi

    ReplyDelete
  15. awal buat persiapan ke sekolah,uncle....

    ReplyDelete
  16. waa...YES!! year end sales..kih3~

    nak kasut putih bley uncle? ^^"

    ReplyDelete
  17. kah kah kah.. jadi petrol?? x pa.. petrol pun salah satu cara tok anak2 boleh sampai sekolah.. kalau x da petrol cam ne nak p.. nak menapak jauh ooi

    ReplyDelete
  18. belum membeli apa apa lagi
    nak buat macam mana kan?
    keinginan nak membeli belah tu belum tiba lagi

    ReplyDelete
  19. kena ready awal2 la pencarian tu...nanti senang..takde la kelam kabut sangat...

    ReplyDelete
  20. mak saya jual baju sekolah di shah alam.

    ReplyDelete
  21. hah? cepatnya soping? tak puas cuti lagikkk

    ReplyDelete
  22. anak izan kecik lg..beli dgn sekolah aje sbb tshirt tadika je =)

    sllmt membeli belah uncle!~ semoga semua berjalan lancar =)

    ReplyDelete
  23. huhu saya pun da koyak gak da bro..nasib baik sorang anak jer..awk brp org anak bro yg bersekolah?

    ReplyDelete
  24. alaa, dapat bonus nanti tampallah yang koyak koyak tu... bonus! ada??

    ReplyDelete
  25. abes da zaman pakai baju sekolah neh.. ngeeee~

    selamat berbelanja uncle..

    ReplyDelete
  26. 100 for Izzati..makchik beri sebagai duit saku..
    100 for Yana..Makchik guna beli sayur + Ikan....

    Baju Sekolah buat Mereka dua orang belum beli lagi...Huaaaaaaa...

    Makchik tak amanah dekat Yana...

    ReplyDelete
  27. ha ha selamat membeli ye. cik ina sorang je yang kena beli.

    ReplyDelete
  28. buat duit petrol??..apalah uncle ni
    anak2 dpt duit bantuan tu belilah brg skolah2 at least ringan beban...100 tu bkn 10 hehehe

    ReplyDelete
  29. saya x dpt bantuan 100..uncle nak bg ke?hehehe

    ReplyDelete
  30. Kahkahkah. En. Somi ... mana duit RM100 tu? I nak beli baju school aiman.

    ReplyDelete
  31. bukan uncle dah cover bayar maxis ke.. hahaha...

    ReplyDelete
  32. tunggu gaji bln doblas, uncle..now sebey2 ajer dlu

    ReplyDelete