CLICK!

Followers

Wednesday, January 26, 2011

January 26, 2011

Welcome home...

16 comments:

  1. nanti boleh jumpa therapist.ke the rapist?

    abis la pakcik~haha~

    ReplyDelete
  2. BUJAL X : Ngeh ngeh ngeh... Kau memang cekap bermain dengan kata-kata...! serious klaka tu!

    ReplyDelete
  3. err..buat apa kat tempat berantu tu?


    '...ruangan komen telah diBUKA dengan rasminya hari ini. senang2 singgah lagi. TQ ye en.Tak moh senyum2. bubbye!'

    ReplyDelete
  4. ARYATI : Hospital & hantu sangat sinonim kan...?

    Haaa... ada ruang komen baru rock!

    ReplyDelete
  5. terus baik semua org dalam tu bila tgk muke uncle. ngeehehehe~

    ReplyDelete
  6. GADISBUNGA : Haha! Semua orang lari... tengok dalam tu lengang lagi kosong...!

    ReplyDelete
  7. ' AWAK BUAT APA TU? '


    ' GILA KA TANYA? TAK NAMPAK KE TGH PANCING IKAN NI?? '


    terpinga org yg bertanya. kerana yg menjawab tgh baguih dok ada bersila atas padang rumput. dgn gaya memancing.

    kih kih.

    ...

    hai uncle!

    .

    ReplyDelete
  8. ambik gambar waktu rehat ke ni?

    ReplyDelete
  9. sy pon sll tpkir knp hantu suke tggl kt hospital.haha

    ReplyDelete
  10. BONEKA DC : Haha! You and your wild dreams...! Kreatif!

    IRWAN : Pagi kebetolan lalu kat situ...

    SEMARAK API : Ha kan? Satu lagi hantu jepon mesti ada kat hostel...

    ReplyDelete
  11. ni pegi hospital nak ngorat nurse laa ni kan??hehe

    ReplyDelete
  12. PENA M : Uuuuhuuu... ! Aku suka 'girls in uniform..!'

    ReplyDelete
  13. salam bro,
    nanti dapat apply mengajar subjek mental kat sekolah.

    ReplyDelete
  14. CIKLI : Subjek Metal ada? 'School of Rock'

    ReplyDelete
  15. nice place.beautiful scenery.

    ReplyDelete