CLICK!

Followers

Saturday, January 2, 2021

January 2, 2021



Uncle cukup seriau nak guna tandas yang terlalu 'konsep terbuka' macam ni... Tiada dinding penghadang. 

Katakan masa uncle dalam tu kunci pintu rosak dan pintu pun terbuka... Penonton boleh tahan ramai..! Alahai celakanya...!

















16 comments:

  1. boh baldi air sekat pintu. lunjur kaki ker...kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lujur kaki? Dah macam giminastik dah pulak! hahaha

      Delete
  2. hahaha! saya pun kalau boleh elak, akan elak guna toilet kat stesyen minyak..tak suka baunya huhuhuk

    ReplyDelete
  3. Stesen minyak selalu mcm tu uncle.. kalo sy mmg akn suh anak atau husband tunggu kt luar pintu.. takut kes yg mcm uncle ckp tu la 🤭🤭🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena upah guard jaga pintu lah macam ni... hehe

      Delete
  4. kalau nampak pun benda tu..tak hilang tuan...cool jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... Tuan mempunyai poin yang sangat kukuh! Baahaha!

      Delete
  5. seramnyaaa kalau kunci rosak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe... nak 'berurusan' pun tak senang! hehe

      Delete
  6. Kalau jenis tanda macam ni ada 2 kemungkinan je kalau pintu terbuka.
    Orang kat dalam yang pitam, atau orang luar yang pengsan.

    Itu saja.
    Uhuk.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle bersimpati pada orang di luar tu... eh? hahaha

      Delete
  7. Bawa wife atau anak teman sekali jaga pintu uncle. HAHA. Baru selamat nak guna tandas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa libatkan sekeluarga la pulak? hahaha

      Delete
  8. Sorang cover depan pintu uncle.. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You cover I... I cover aku? Baguih punya konsep! hehehe

      Delete