CLICK!

Followers

Tuesday, May 24, 2016

May 24, 2016


"Tolo ya...! Bukan TOLOL..!"

:D








21 comments:

  1. assalamualaikum singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. Hari Sabtu lepas saya ada jumpa TOLO ni di jalan Alor Gajah menuju ke UiTM Lendu di area Kg. Kelemak.. eerr.. dekat situ ke uncle.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye la tu! Memang kat alor gajah la ni semalam!

      Delete
    2. Kalau waktu uncle bergambar tu saya lalu, confirm saya menyelit kat belakang uncle.. ekekeke..

      Delete
  3. assalamualaikum

    singgah dari

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Tengok entri ni dari hp, gambar tak berapa besar... puas mikir 'tolo' tu apa... bila enlarge baru nampak hahaa... lembab pikap pulak... :D

    ReplyDelete
  5. ket mano ni? ket rombau ker? zul tolo eh? doket ha umah mertuo den.

    My First Uber Experience

    ReplyDelete
  6. pelik sangat bunyi tolo tu...tulis je la telur...kan??

    ReplyDelete
  7. murah dari mana tu?.. ala.. uncle ni mengadang lah.

    ReplyDelete