CLICK!

Followers

Tuesday, November 11, 2014

November 11, 2014


Hoi! Aku dah hidupkan enjin ni...! 
 Sebelum aku jalan, baik kau jalan... kalau tidak nanti, kau yang jalan!

(...ini sudah kes buli jalan raya, ni!)





38 comments:

  1. hahahaha..kucing ke anjing kat depan tu uncle?

    ReplyDelete
  2. Dia nak tumpang panaskan badan tu Uncle...

    ReplyDelete
  3. Amboi abang long kawasan sudah tuntut wang perlindungan. :)

    ReplyDelete
  4. ala bawak la jalan-jalan sekali!bhahahaa..

    ReplyDelete
  5. Dia tak dengarlah uncle
    Ala.. tumpang sekejap aje pun.

    ReplyDelete
  6. haha uncle...selamba ja kucing tu lepak...nak ikut la tu..

    ReplyDelete
  7. hahaha nk ikut unkel pi selfie le tu

    ReplyDelete
  8. alolo.... saja nak interframe je tu.. hihihi

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  9. kasi pelempang sedas... atau jentik telinga, kalau tak jalan gak masukkan je dalam keta... sekali ikut jalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian jentik telinga dia... kang berpinau mata dia!

      Delete
  10. Takpe.. Uncle nak berundurkan..

    ReplyDelete
  11. Sedap dia dok atas kereta uncle tu..bwk jalan skali la uncle... tringin tu kot nak naik kereta.... heeee~ berpinau ke uncle text saya tu? ke gambar yg silau kan mata uncle, heeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la tu kucing tu, sebab panas!

      berpinau la sikit... hehe

      Delete
  12. hahaha...kucing tu nak ikut sekali uncle

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikot uncle jalan takpe, jangan ikot perangai uncle...!

      haha

      Delete
  13. Sebab dia tahu uncle nak selfie dulu.. tu yang dia tumpang join sekali.. cuma dia penyegan nak tunjukkan muka..

    ReplyDelete
  14. Ekekeke...dia nak selfie tak reti. Tumpang selfie ngan uncle pon boleh even tak nampak muka ♂☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... jantan betina semua boleh selfie ngan uncle...! hehe

      Delete