CLICK!

Followers

Thursday, December 27, 2012

December 27, 2012


Anis! Tolong buat kopi! Aini! Tolong basuh pinggan! Azri! Tolong basuh kereta...!

NOTA: Cuti sekolah akan tamat... gunakan tenaga mereka secara rakus!



(Tahun hadapan uncle akan pastikan mereka boleh tolong 'updatekan' blog! Baahaha)


23 comments:

  1. Kejap je lagi sekolah dah nak buka semula...

    ReplyDelete
  2. alaaa.. comel nye uncle buli anak2.. hahahaha.. comel jugak nama anak2..

    ReplyDelete
  3. salah guna kuasa nih!

    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. penderaan kanak kanak! hahaha..

    saya tak sabar nak tunggu moment 'kerahan tenaga' ni..~bahaha

    ReplyDelete
  5. angkat hujan, jemuran dah turun...

    ReplyDelete
  6. amboii update blog pun nak buat kerahan tenaga ke uncle hahaha

    ReplyDelete
  7. JANGAN KATA UPDATE.. SIAP AMBILKAN GAMBAR LAGI..

    ReplyDelete
  8. ha aa la.. nanti dia orang dah sekolah sunyi sepi jer rumah, puas pulak tunggu dia orang balik untuk membingitkan suasana rumah yang aman damai.... kan kan kan hahahaha

    ReplyDelete
  9. kahkahkah. terbaik uncle. ajar depa cara guna shaver jugak. jimat masa tu.hehe

    ReplyDelete
  10. sibuk kan...tinggal lagi 2 3 hari

    ReplyDelete
  11. updatekan blog tp model masih muke ketat uncle kan? hehe

    ReplyDelete
  12. bila mereka yang update blog.. makanya tiada lagi muka uncle mewarnai blog uncle ni.. ;)

    ReplyDelete
  13. Uncle ...tolong jgn buat kita ketawa lololol

    ReplyDelete
  14. Hahaha. cian bdk2 tu. yang kat belakang tu tengah buat kopi ke? hahah...

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
  15. anak-anak : abahhh tolong bawak kami keluar bercuti!

    ReplyDelete
  16. Program kerahan tenaga pada masa cuti sekolah.

    ReplyDelete