CLICK!

Followers

Monday, March 14, 2011

March 14, 2011

"Dalam hati ada taman"
pakcikBUNGA vs gadisBUNGA
How's that..?!

60 comments:

  1. Meh la ambik bunga kat sini..

    ReplyDelete
  2. cool lah uncle! XD

    ReplyDelete
  3. uncle,



    kalau ada sekuntum bunga
    selit kat telinga


    MUST BE SWEETIER!


    :D


    alololo uncle
    alololo


    .

    ReplyDelete
  4. @Pistachio

    Walaweh! GB bukan lawan pakcik la...

    Dia way too cool...!

    :(

    ReplyDelete
  5. @shearasol

    Haha!

    Kamu maseh amalkan habit itu?

    Meh tanam kat rumah pakcik, pulak!

    ReplyDelete
  6. @Sab Buenoo

    XD tu apa? Pakcik terlalu tua untok paham tu semua...?

    ReplyDelete
  7. @BonekadalamChermin

    Hakaleh... besday girl ni...

    SWEETIER kamu bagi uncle?

    Tak rock la.....

    Alololololo...

    ReplyDelete
  8. XD merupakan satu simbol smiley yang mempamerkan wajah tersenyum lebar sampai mata jadi kecil. :))

    ReplyDelete
  9. @Sab Buenoo

    Oh... sekarang pakcik nampak....

    'satu hari satu ilmu...'

    terima kaseh!

    ReplyDelete
  10. lepas cuci telinga terus keluar bunga ye pakcik.. boleh cuba ni.. hehehe.. mekar pulak tu

    ReplyDelete
  11. @rATu kEBaYA

    Yang keluar warna warni kiri-kanan tu sebenarnya taik telinga....!

    Hahaha! Siap ada rama-rama...!

    ReplyDelete
  12. harum bunga tidak boleh melawan harum kasturi.kata kawan saya sambil mengeluarkan bau mulut dia ketika ramadhan lepas.

    *bau pahit~ceh~

    ReplyDelete
  13. cantiknye taik telinga uncle! hahahaa~

    Gb cool ke uncle? mueheheh~

    ReplyDelete
  14. wwaaa..lately. Gedek makin ramai peminat...hati pun dah berbunga...ke

    ReplyDelete
  15. pewit pewiit!

    cayalah uncle! hahahhaa

    ReplyDelete
  16. Tenggelam Keayuan Bunga Dek Kehenseman PakChik...

    ReplyDelete
  17. Bro lagi hebat..dalam hati ada taman astakona siap dgn pagar kayu & rama-rama lagi...:)

    ReplyDelete
  18. hehehe..ehem3...ehehehheeeehheheheeehe

    ape lagik GB..jawab jangan tak jawaaaabbb....hahhahahahha

    ReplyDelete
  19. kihkihkih..pakcik bg bunga x kt wife?

    ReplyDelete
  20. dalam hati ada taman tuu...mesti cantik taman tuuu kan..hehe

    ReplyDelete
  21. rama-rama hinggap di kepala
    haruman syampu bawang?~


    :)

    ReplyDelete
  22. wow flower gedek, tak sesuai tak sesuai. jom rock, ramli sarip , apa barang bunga bunga ni.

    ReplyDelete
  23. BRO DAN GADIS BUNGA MEMANG PADAN..POST NI PALING GUA SUKE...KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  24. rama-rama tu lebih minat pada rambut pakcik banding dengan bunga2 tu ya..

    ReplyDelete
  25. ambik munger sulam kat rambut pun shantek la uncle

    ReplyDelete
  26. Pergh..!!ni gro gedek versi jiwang ke?? hehe

    ReplyDelete
  27. dalam hati ada taman bunga ros ke bunga cactus uncle?

    ReplyDelete
  28. weeewiittt!!! uncle jambu!!! hehehehe

    ReplyDelete
  29. lagi best kalo selit bunga kat telinga sekali

    ReplyDelete
  30. bro,
    kalau lu jadi bunga...
    gua sanggup jadi telinganya.

    ReplyDelete
  31. Hello my brother. It is always very happy to visit your blog!
    Greetings from Brazil.

    ReplyDelete
  32. walllaaaaa.... berseri sikit gambor tu sbb ada bunga.. ater sbb muka kat tengoh tu asyik ketap bibir je.. hehee...

    ReplyDelete
  33. @bujal X

    itu bau candu!

    Kamu pernah bau candu?

    ReplyDelete
  34. @gadisBunga

    Oh, ya... GB seorang blogger yang cool... (dan cute)

    ReplyDelete
  35. @roslaini saad

    DAh tua-tua ni berbunga la pulak...! Hahaha!

    ReplyDelete
  36. @Eye_nee

    Hentikan memalukan pakcik...!

    (tersipu-sipu)

    ReplyDelete
  37. @Daddy Ziyyad

    Pagar dengan rama-rama li lagi melangapkan props taman tu....

    lebih realistik

    ReplyDelete
  38. @Queen

    Macam panton la pulak...

    nak kena jawab-jawab...!

    ReplyDelete
  39. @Dee

    Pernah....

    tapi teringin nak dapat bunga dari pompuan pulak....

    ada ke orang buat macam tu?

    ReplyDelete
  40. @Catherine-

    Syampoo curi isteri punya je...! Dia bukan tau!

    ReplyDelete
  41. @cik ina minat do do cheng

    Betol la... Bunga-bunga ni bukan boleh buat stok geli-geli...

    ReplyDelete
  42. @norh

    Tau takpe... ini rambot syampoo hari2... tau!

    ReplyDelete
  43. @DeLancrettLurpak

    Kamu refering to jambu batu atau jambu air?

    ReplyDelete
  44. @h4ni3

    Tak nak! baik suroh pakai cekak dengan subang sekali...

    huh!

    ReplyDelete
  45. @Carlos Ribeiro

    Haha! Thanks! I'm glad!

    We love Brazil! (Soccer)

    ReplyDelete
  46. @MULAN

    Bibir tu tak boleh buat apa dah....

    dah kematu!

    HAha!

    ReplyDelete
  47. hehhehe..xpe uncle..asalkan ati eppy..musti berbunga2..hehhe

    ReplyDelete
  48. @cikceriacorner

    Yg buat uncle tak ceria ialah bunga hutang, je!

    ReplyDelete