CLICK!

Followers

Thursday, August 4, 2011

August 4, 2011

Maybe I need a new face... a GANAS face so I can MENGGANAS! Why? Read IRWAN's blog here...

100 comments:

  1. tak cukup ganas lagi ke? ini pun dah gerum je tgk.. :P

    ReplyDelete
  2. ni dah cukup ganas uncle, keh3

    ReplyDelete
  3. waaa, tak cukup ganas lagi?

    uncle, macam mana uncle trackback sesiapa yang tulis pasal uncle (saya budak baru belajar)

    ReplyDelete
  4. hahaha... nak bedah tang mana tu uncle.. ;)

    ReplyDelete
  5. semua muka uncle dlm blog neh memang terbaekkkkk

    ReplyDelete
  6. nanti sy pasti tak kenal uncle lagi..huhuhu..

    ReplyDelete
  7. nak muka ganas yang macamana pakcik...kihkih..

    ReplyDelete
  8. pakai mekap je pakcik
    save cost sikit

    ReplyDelete
  9. Bulan ramadan pun nak ganas2 pakcik...agak2 lah...haha!

    ReplyDelete
  10. HAHAHAHAHA

    nama nak tukar tak ???

    :p

    ReplyDelete
  11. surgery kasik senyum sikit

    ReplyDelete
  12. amboihh Uncle....da makin famous amos ni...jgn lupe daratan tau Uncle...muahahha

    ReplyDelete
  13. berapa kos ye pembedah plastik tu??? :O

    ReplyDelete
  14. buang tahi lalat ke uncle?

    teringat doktor pakar surgery gue...Dr Shah Jumaat yang hensem!

    ReplyDelete
  15. alah, uncle dah hensem...tak yah bedah2 dah! heheeheee

    ReplyDelete
  16. u need a lips lift. Kasik sunyuuuummm...ekekekekeke

    ReplyDelete
  17. cop, sampai sekarang saya tak tahu jawapan, siapa budak korea tu?

    ReplyDelete
  18. hahaha...ape2 je uncle ni... BTW... selamat berpuasa uncle...:8)

    ReplyDelete
  19. soo, uncle dah fikir masak-masak keni ?

    petang ni nak masak apa yer~~

    ReplyDelete
  20. keh keh~~y so sirius?? its ok pakcik~~muka tiada perasaan tu la yang buat blog pakcik the one n only~

    ReplyDelete
  21. tak perlulah pakcik.. ni pun dah ganas2 manja..

    ReplyDelete
  22. xyahla uncle...muke uncle da cukup ganas dah :p

    ReplyDelete
  23. Nak buat pembedahan plastik ke tu? hehehe..

    ReplyDelete
  24. Salam kenal... :)

    http://fitribintisenin.blogspot.com/2011/08/bapa-penyejuk-hati.html

    ReplyDelete
  25. uncle!!!jangan tukar muka jadi josh harnett.nanti saya terjatuh cinta.

    ReplyDelete
  26. hohoh..uncle..puasa2 ni muka kena manis2..xmou ganas2..hehehhe

    ReplyDelete
  27. haaa tunggu ape lagi uncle ? dah dekat tu. hehe

    ReplyDelete
  28. Ala... muka romantik mcm abg Gedek mana sesuai nak mengganas!

    ReplyDelete
  29. mementingkan kecantikan kah..?

    ReplyDelete
  30. ceh uncle nak repair ape tue? misai?

    ReplyDelete
  31. tak mo! tak mo! nanti tak ori..
    * kena ejas jadi Blog Terrorist..

    ReplyDelete
  32. err.. nak join uncle boleh... hehehe!!~



    ^^

    ReplyDelete
  33. @Salim Harmanain

    Alaaa....

    jangan la sampai geron...

    macam hantu la pulak!

    ReplyDelete
  34. hehe.trademark uncle x senyum..
    xpe uncle,x senyum pun uncle happy kan :)

    ReplyDelete
  35. @kucingorengemok

    Diorang yang bagi tau uncle kat komen....

    :) Uncle pon baru belajar!

    ReplyDelete
  36. @aizamia3

    Bedah?

    touch up touch up,je tak boleh?

    ReplyDelete
  37. @Dee

    kenal....

    uncle tambah susuk, je...

    ReplyDelete
  38. @Chereta Chenta

    buang tahi lalat kat pasar malam pon ada,...!

    Dr tu ke yang 'dewa' tu...?

    ehem ehem...!

    ReplyDelete
  39. @Daddy Ziyyad

    hahahai!

    Budak korea tu projek anak angkat dari korea... uncle dapat sorang!

    ReplyDelete
  40. @bujal X

    muka tiada perasaan macam pink panther!

    ReplyDelete
  41. @Fitri Senin

    Hai! Salam kenal juga!

    Terima kasih entry tu!

    bes!

    ReplyDelete
  42. @pembaris

    kecantikan adalah hak milik setiap insan...!

    ReplyDelete
  43. buat la muka soleh, baru jadi soleh hahaha

    ReplyDelete
  44. x perlu bedah uncle
    u just need a long scar kt pipi kiri!





    heheh

    ReplyDelete
  45. Dah ok la ni Bro...cuma lu carik kulit satu tampal kat mata kiri...pirates of karebean kelate..

    ReplyDelete
  46. hah uncle jgn ngade2 ye nka ubah apa2...dah cukup ganas dah ni.hanya dgn renungan mata uncle tanpa senyuman tu,bikin hati kitorang dup dap dup dap

    ReplyDelete
  47. so dah operate muka lum?


    tak sabo nak tgok...ekekeke

    ReplyDelete
  48. tukar jadik anuar zain la bang! eh, uncle!

    ReplyDelete
  49. Eh...Jangan lah buat pembedahan plastik!

    Ok, maybe you could trim those goatie a lil bit...

    We have become accustomed to your expressionless face.

    Kudos to you!

    Your blog is the only REAL WEBLOG

    ReplyDelete
  50. @Eye_nee

    tak boleh!

    nanti pandangan jadi tak balance

    ReplyDelete
  51. @||aLeaSaRa||

    Whaa....

    kamu pandai ambik hati uncle!

    muahh!

    ReplyDelete
  52. @Irwan

    Trim tu kat kedai mamak pon boleh...!

    Thanks to you juga...!

    ReplyDelete
  53. hohohoho... muka uncle memang dah sedia ganas+macho pun uncle... hehehe...

    ReplyDelete
  54. erk... puasa doktor cuti.... hehehehe....

    p/s: depa ada nurse aja....

    ReplyDelete
  55. i think uncle nee baby face..hehe

    ReplyDelete
  56. Uncle dh cukup hensen dh ni... yg x cukupnye senyum saje. "kalau awak senyum, saya terikut sekali". hahahha.... one more thing that I have to say... rambut tu potong la sikit. x elok sebenarnye lelaki menyerupai perempuan. lelaki rambut nye hanya bleh sampai bahu je. lebih dari bahu dh x bleh tau uncle. ni nk nasihat je... ok.. tu je yg nk ckp.

    ReplyDelete